Geanta Piele Unisex Model Vintage

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


CALITATE-.În calitate de producători, ne străduim spre perfecțiune, iar materialele de calitate sunt prioritatea noastră principală. Geanta este realizata manual din piele naturala in atelierul nostru cu grija si atentie pentru detalii. Folosim materiale naturale si durabile care dezvolta patina pe masura ce este purtat.Fiecare zgarietura va va spune povestea ei ,iar in timp va capata si mai mult caracter.Fiecare produs este unic deoarece este realizat handmade,iar dibacia mainilor nu poate fi standardizata.Culoarea este obtinuta prin metode traditionale de nuantare cu tanini naturali ,si nu cu vopsea.

PRACTICALITATE Aceasta geanta se remarca prin designul ingenios fara cusaturi si aspectul vintage al pieii de tip Crazy Horse .Este versatila si practica, avand suficient spatiu pentru a transporta accesoriile importante precum portofel,chei,telefon,parfum etc . si este perfecta pentru cei care vor ca accesoriile lor să le reprezinte personalitatea.
Gențile din piele își vor păstra întotdeauna popularitatea printre cei care iubesc accesoriile simpliste, dar de calitate.Pielea naturală dezvoltă o patina frumoasă, făcând geanta să arate și mai bine în timp, transformând-o într-un accesoriu atemporal . Cicatricile, zgârieturile și modificările de culoare ale pielii naturale nu ar trebui considerate ca defecte. La fel ca amprentele umane, fiecare bucată de piele este unică și are nuanțele și modelele sale, prin urmare urmele și zgârieturile contribuie doar la aspectul vintage al articolului!

SUSTENABILITATE -Suntem prietenosi cu mediul inconjurator folosind doar materiale naturale,inclusiv ambalajul care este 100% biodegradabil

CADOU SURPRIZA - Pe langa aceasta geanta,va ve-ti bucura si de un cadou gratuit oferit din partea noastra.

REALIZAT IN ROMANIA - Sustineti productia locala.Producatorul roman inca exista,si are nevoie de sustinere



CARACTERISTICI

Culoare Maro/Olive
Material Piele naturala de tip Crazy Horse
Dimensiuni
23/16/5 cm

Grosime Piele Grosime piele:1.8-2 mm
Buzunare
1 Compartiment principal
Alte Detalii
Curea cu pentru umar ajustabila
Culoarea si textura evidentiaza frumusetea pielii naturale premium.
Zgârieturile sunt cicatrici naturale și texturi ale pielii Crazy Horse.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am primit comanda! Vreau sa ofer 5*...Recomand ....pachetul si produsul e de 10*...produs de calitate si foarte frumos...felicitari pentru ce faceti

    27.04.2022

  • Sunt foarte multumita...lucrat foarte frumos...

    17.09.2021

  • Excelent, produs cu talent și multă grijă pentru detalii. Foarte buna comunicare, livrare rapida, prezentare atractiva; categoric un shop pe care îl recomand din toată inima.

    29.10.2020

  • Fara comentariu

    05.07.2022

  • Fara comentariu

    01.07.2022