Glob de sticlă, terariu cu plante aeriene

95 LEI105 LEI
Către magazinul Dichisar

Atât de simplu și totusi atât de inedit. Simplitatea unui glob de sticlă, completată cu un strop de viață vine în întâmpinarea nevoii de a ne înconjura cu elemente cât mai naturale. Viața prinde rădăcini unde nici nu te-ai gândit.
Globul de sticlă este suflat manual de către artizani. În el adăugăm o planta vie, din familia plantelor aeriene.
Îți poți alege dimensiunile din două variante:
- mic: 10cm diametru
- mare: 15cm diametru
Poate sta suspendat cu ajutorul unei sfori sau poate sta pe birou. Pentru că are greutatea în partea de jos, el nu se răstoarnă, dar îți recomandăm să alegi și un suport metalic (nu este inclus, dar îl poți comanda separat).
P.S.: Îți poți alege alte culori, în funcție de stocul nostru. Scrie-ne la observații ce culori ți-ar plăcea și te anunțăm dacă le avem pe stoc.
Cost Livrare
Livrarea produselor comandate este gratuita pentru orice comanda peste 120lei. Orice comanda sub această sumă va avea adăugată o taxa de 20 lei. Transportul gratuit sau taxa de 20 de lei este valabilă doar pentru livrările pe raza localităților aflate în lista contractorului nostru, Fan Courier. Pentru localitățile din afara razei se va percepe taxă suplimentară pentru fiecare kilometru. Totuși, în anumite cazuri, Compania poate decide taxarea unei anumite livrări.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare