GLOB LEMN PLANTABIL-PLANTEAZĂ GÂNDURI BUNE

27 LEI
Către magazinul Dichisar

Globul plantabil cu semințe de busuioc sau cimbru, ce poate fi folosit ca decorațiune pentru brad, iar mijlocul lui conține o capsulă vegetală cu semințe pentru plantat, în ghivece sau în grădină, utilizându-se în industria alimentară și farmaceutică.
CIMBRU satureja hortensis Plantă aromată erbacee ,cu tulpina ramificată cu înălțime de 30-50cm. Cele mai aromate frunze se recoltează la începutul înfloririi. Numit si cimbru de gradină sau cimbru bun, este o plantă perenă din genul Satureja, familia labiatelor. Preferă verile lungi, calde, secetoase, iar iarna supraviețuiește la temperaturi scăzute. Cimbrul, atât timp cât este cultivat într-un loc bine însorit, se multumește cu puțin. Creste pe aproape orice tip de sol, rezistă la secetă, dar și la ploi abundente. Este în schimb o plantă sensibilă la buruieni, de aceea plivitul trebuie făcut cât mai des. Cele mai aromate frunze se recoltează atunci cand plantele au început să înflorească. Luna de plantare aprilie
BUSUIOC genovese Formează plante aromatice, cu tulpini erecte, ramnificate și frunze mari, fine și ușor dantelate. Se recomandă alegerea unor amplasamente în prezența soarelui, dar semințele vor germina bine și în zonele cu umbră parțială. Pentru o prindere bună sunt de preferat solurile de grădină bogate în substanțe nutritive, cu un pH ușor acid și care prezintă un bun sistem de drenare. Luna de plantare martie
La o cantitate de peste 30 produse, ele se pot personaliza cu logo sau alt text, având rugămintea să ne solicitați prin mail o cerere de ofertă.
Glob din lemn, creat eco-friendly, zero-waste, sustenabil, din deșeurile noastre, prin reutilizare creativă (upcycled), transformându-le în decorațiuni de Crăciun. Este un produs 100% natural, folosind materiale nontoxice pentru mediu și pentru uz extern uman.
glob lemn pictat manual
lemn plop natur
dimensiune 94x94mm
împachetat de cadou


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare