Gold & Black (109)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Vă prezint acum un set de bijuterii cu mărgele realizate din sticlă dicroică (mărgelele provin din Franța) în care pentru realizarea dicroismului s-au folosit stratificări de particule de oxid negru și particule coloidale din Aur (posibil chiar foițe din aur)
Sticla dicroică, deși pare incredibil, datează cu cel puțin 400 de ani înainte de Hristos (deși doar puține fragmente din acest tip de sticlă au supraviețuit până în zilele noastre) Trebuie spus însă că sticla dicroică modernă (cu fascinantele sale calități) este disponibilă ca urmare a unor îndelungate cercetări științifice de NASA carte au dezvoltat-o pentru a realiza așa numitele filtre de lumină dicroice. Sticla finisată, poate avea de exemplu de la 30 până la 50 de straturi care conțin materiale ca aur, argint sau diferiți oxizi -de la caz la caz, încât, dacă se controlează foarte bine această stratificare în grosime acest tip de sticlă -în diferite culori (se poate merge până chiar la 45 de culori), poate fi foarte asemănătoare cu multe pietre prețioase.
Negrul este culoarea puterii și sofisticarea. Stârnește și seduce simțurile prin eleganță, prin sexualitatea sa, fiind în același timp un simbol respectului, al stabilității și siguranței.
Auriul este culoarea succesului al realizării personale și succesului iar in plan mental este asociat idealurilor superioare, înțelepciunii și iluminării. Este culoarea legată de energia masculină si puterea soarelui. Inspiră cunoaștere, spiritualitate și înțelegerea profundă a sinelui.
Având aceste două descrieri, vă las pe voi, dragi vizitatoare a acestui magazin să aflați care sunt acțiunile subtile ale acestui interesant set realizat cu mărgele dicroice in cromatica Auriu & Negru...


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Margele 10 6 si 4mm, Margele sticla dicroica

Dimensiuni: Colier: 48 cm/ 50 grame
Brățara: 18-22 cm / 14 grame
Cerceii: 5 cm / 4 + 4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023