Golden Elixir - ser facial anti-aging

51 LEI

Serurile - vedetele anti-aging ale rutinei tale de ingrijire !

Un ser nu va inlocui nevoia de crema hidratanta de zi si noapte, dar va amplifica efectele anti-aging si va imbunatati aspectul general al pielii atunci cand este folosit dimineata si seara.
Un ser poate actiona asupra unor afectiuni specifice ( pete pigmentare generate de la expunerea la soare; pete post acneice).

Va propunem un ser bogat in ingrediente nutritive, regeneratoare, antioxidante,emoliente, antirid si anti-aging (uleiuri de referinta in cosmetica naturala antirid, cu efecte dovedite).
Ajuta la sporirea fermitatii si elasticitatii pielii, tenul devine mai neted si cu aspect intinerit. Este potrivit in general pentru orice tip de ten.
Contine uleiuri, vitamina A, uleiuri esentiale. Toate uleiurile sunt presate la rece si certificate organic.

Uleiul de Argan- aurul desertului- este ulei minune in combaterea ridurilor, neutralizarea radicalilor liberi. Hidrateaza intens si reface filmul hidro-lipidic, stimuleaza hranirea si oxigenarea celulara.
Uleiul de Jojoba- are compozitie asemanatoare sebumului uman.Prezinta o multitudine de virtuti benefice pielii( reechilbreaza pielea grasa sau acneica, calmeaza iritatiile, regenereazacelulele, hraneste si hidrateaza pielea uscata).

Uleiul de Oenothera ,prin bogatia in acid gamma-linoleic( ca si uleiul de borago), imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii,netezeste pielea aspra si solzoasa, hidrateaza intens pielea uscata. Este un ulei iluminant, mai ales pentru zona intunecata din jurul ochilor,diminueaza cearcanele si reduce treptat aspectul de ochi obosit, diminueaza pigmentatia pielii.

Vitamina A de uz cosmetic , este regenerator si favorizant al reinnoirii celulare, determina cresterea elasticitatii pielii si previne formarea ridurilor. Ajuta la regenerarea pielii afectate de soare, stimuleaza sinteza colagenului.

Uleiurile esentiale alese conlucreaza sinergic cu uleiurile vegetale incluse in compozitie.
Astfel, uleiul esential pur de Geranium sporeste fermitatea cutanata, intinereste ,imbunatateste aspectul pielii mature.

Uleiul esential de Lavanda Bio, esenta pretioasa folosit in cosmetica pentru proprietatile de regenerare cutanata, de calmare asupra pielii ranite, inrosite,arse de soare.
Efect revitalizant, tonifiant, antiseptic, cicatrizant au si uleiurile esentiale de Rozmarin Bio, Lamaie, Tamaie, Trandafir.
Ceea ce au in comun aceste uleiuri este efectul antirid cu totul remarcabil, nutritia pielii, reduc acneea si semnele lasate de aceasta, asigurand o hidratare de durata si stimularea metabolismului celular al epidermei pielea mentinandu-se tanara cat mai mult timp.

Recomandari :
- se aplica seara pe fata, gat si decolteu cateva picaturi, se maseaza putin pentru a facilita absorbtia. Ulterior se aplica crema de noapte;
- datorita prezentei Vitaminei A si a unor uleiuri esentiale care pot fi fotosensibilizante , produsul nu se va folosi ziua;
- nu este recomandat in primul trimestru de sarcina ;
- se recomanda efectuarea unui test de sensibilitate inainte de utilizarea produsului.
Valabilitate: 6 luni , pastrat in loc uscat si racoros.

Preparat in conditii optime de igiena.
Recomandam ca , inainte de plasarea unei comenzi sa cititi politica magazinului . Multumim !

Va asteptam cu drag !


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: EO Geranium, EO Imortele, EO Lamaie, EO Lavanda, EO Lemn de Santal, EO Rozmarin, EO Tamaie, EO Trandafiri, Ulei Argan Bio, Ulei Jojoba Bio, Vitamina A

Dimensiuni: 50 ml

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Crema miroase divin și mi-a lăsat o senzație de prospețime după ce am aplicat-o! Mulțumesc frumos!

    20.03.2022

  • Produsul este plăcut când e aplicat și are o textură cremoasă. Cu siguranță, îl voi folosi regulat! Mulțumesc!

    20.03.2022

  • Am comandat a doua oara acest unt. E foarte hidratant si are o aromă naturala divină.

    Anonim | 13.01.2022

  • Untul acesta cremos și foarte hidratant are un parfum amețitor de cafea ce creează dependenta. Trebuie încercat mai ales dacă iubești cafeaua!

    Anonim | 13.01.2022

  • Miroase minunat și este foarte cremos

    Anonim | 24.11.2021