Granat (061)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Am ales să prezint acum un set care face parte mai mult din sfera subtilă cristaloterapiei decât din lumea superbă a cristalelor strălucitoare dedicate artei bijuteriilor și asta deoarece Granatul din care am realizat acest set, se apropie mai mult de Granatul Melanit decât de cunoscutul Granat roșu sânge-scânteetor (Granatul Pyrop)
Astfel, pe langa arhitectura retelei cristaline ale granatului (Granatul are sistemul de cristalizare izometric, tip dodecaedru, rombic sau cubic) care are o mare influenta energetica asupra câmpului bioenergetic al corpului uman pentru chakrele inferioare (Poarta Pământului si Muladhara), actioneaza vibrational si prin curentul subtil colorat rosu negricios.
Discutam aici de raportul fiintei cu energeiile telurice ale pământului si faptul că sunt persoane care având disfuncții majore la cei doi centri energetici, pierd legatura cu ceea ce se poate numi "deasupra", neavând capacitatea de a intelege ca lumea nu se termina cu ei... si ca in afara corpului material mai exista si un spirit care locuieste in acest corp.
Disfunctiile majore ale celor doua chakre conduc la un atasament incrâncenat față de lumea materiala si, ce este mai grav, traiesc toata viata cu frică...
Frica de o serie de lipsuri care le-ar putea afecta viata: frica de accidente, frica de a ramane fara mancare, frica de imbolnavire (din zona aceasta provin persoanele bolnave de Ipohondrie), persoanele care aduna alimentele ca hârciogii etc...) Acest tip de persoane umple randurile la magazine cand aud ca ar putea apare o criza alimentara.
Sertul acesta devine insa important si pentru persoanele care doresc sa isi pastreze o relatie echilibrata cu lumea materiala, stabilitate si siguranta, deoarece prin excelență, este un puternic protector (acest tip de Granat se apropie ca putere energetica de protectie de cristalele din Turmalina neagra)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: Colier: 44 cm/58 grame
Bratara: 20cm/15 grame
Cerceii: 4 cm/4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023