Granat (cod 073)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Piatră îmbrăcată într-o sumedenie de legende, multe dintre ele apărute încă de pe vremea lui Noe, când se credea că nu se știe cum, era cristalul care asigura lumina în celebra arcă.
Un alt rând de legende provin din cultura sumeriană, altele ne-au rămas de la vechii egipteni iar din cultura ebraică ne-au parvenit altele. (Granatul fiind una din cele 12 pietre ale pieptarului Marelui Preot)
Practic, toate marile culturi și civilizații au lăsat în urma lor povești, povestiri și legende incredibile legate de Granați.(Spinelul roșu scânteetor)
In Grecia, cristalele granaților roșii au fost asociate fructului omonim, zemos și dulce, cu miezul și sâmburii roșii (Rodia) Dacă citiți legenda zeiței Persefona, veți găsi acolo legatura cu granații de azi. Important este că la orice perioada de timp ne-am referi, Granatul roșu a rămas și este considerat a fi piatra iubirii pasionale.

Setul este disponibil imediat


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Granat, Snur multifir textil rena

Dimensiuni: ColierȘ 44 cm / 44 grame
CerceiiȘ 6 cm / 3 + 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023