Halat Polar Copii, Albastru, marimea 80-110, variante culori

De la 109 LEI130 LEI

Halat Polar Copii

Halatul Polar Antipeeling Unul dintre cele mai iubite produse textile pentru copii. Acest halat polar dragut, brodat cu un model Disney sau decorativ, personalizat cu nume dupa preferinte, poate fi un cadou minunat pentru cei micuti sau un articol vestimentar util in garderoba.

Halat Polar Copii-M4- Unul dintre cele mai iubite produse textile pentru copii. Acest halat dragut, brodat cu un model un model Disney sau decorativ, poate fi un cadou minunat pentru cineva drag sau un articol vestimentar util si deosebit pentru copilasii vostri.

Halatul personalizat pentru copii este o piesa vestimentara adorabila si unica, perfecta pentru a oferi micutilor confort si stil in timpul rutinei de ingrijire personala sau pentru a se relaxa acasa in zilele mai friguroase sau dupa ce ies din baita. Acesta poate fi personalizat in functie de preferintele si gusturile individuale intr-o varietate de modele si culori.

Material: polar
Culoare: Albastru
Model: Cu gluga
Broderie: model personalizat
Cadoul iubit de copii Halat Polar Copii-M4
Un halat personalizat pentru copii nu doar ca ii ofera micutului dumneavoastra un sentiment special de individualitate, ci ii adauga o nota de distractie si bucurie in rutina zilnica. Asigurati-va ca alegeti un halat de calitate, care sa fie moale, durabil si usor de intretinut, pentru a putea fi folosit in timp indelungat de copilul dumneavoastra.

Broderia este o modalitate frumoasa de a adauga un plus de eleganta si stil oricarui obiect vestimentar. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti broderia:

Adauga un plus de frumusete: Broderia poate transforma un obiect obisnuit intr-unul elegant si sofisticat.
Personalizare: Broderia poate fi personalizata pentru a se potrivi gusturilor si preferintelor personale. Aceasta poate include nume, date importante sau chiar mesaje speciale, ceea ce face din obiectul brodat unul unic si special.
Durabilitate: Broderia este o tehnica durabila si rezistenta la uzura. Aceasta poate face ca hainele sau obiectele brodate sa reziste mai mult timp si sa ramana frumoase si elegante.
Cadouri Craciun | Cadouri Paste | Cadouri Copii

Daca nu te-am convins, arunca un ochi in aceasta categorie, poate gasesti produsul dorit aici.

Conditii de utilizare si igiena:

recomandam spalarea acestui produs la o temperatura de 40 grade Celsius pentru a evita decolorarea elementelor de broderie;
este interzista utilizarea inalbitorului si altor substante chimice ce pot afecta modelul brodat.
Nu te-am convins? Mai multe pareri si postari gasesti pe retelele noastre sociale!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: polar fleece anti peeling

Dimensiuni: 80, 92, 98, 104, 110

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid DPD/CARGUS sau livrare LOCKER: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am primit halatul meu de mireasa sunt foarte mulțumită de rezultat este fabulos fiecare detaliu este așa cum am dorit. Va mulțumesc din suflet sunteți cel mai bune. Sunt sigur că am să mai comand și pentru nași.

    04.04.2024

  • Foarte frumoase și doamna serioasa

    Anonim | 14.03.2024

  • Amabilitate, seriozitate, profesionalism. Recomand cu caldura!

    22.10.2023

  • Colaborare excelenta, amabilitate, promptitudine, prosoapele sunt foarte frumoase, exact cum le-am dorit. Va multumesc frumos.

    24.07.2023

  • Colaborare excelenta, amabilitate, promptitudine, prosoapele sunt foarte frumoase, exact cum le-am dorit. Va multumesc frumos.

    24.07.2023