Hanorac DISCO BLUE

150 LEI180 LEI

Experimentează stilul autentic și individual cu Hanoracul Disco Blue, o piesă vestimentară creată cu atenție la detalii și pasiune pentru arta handmade.
Acest hanorac îmbină armonios designul contemporan cu o ilustrație 2D si 3D, portret de femeie, realizată cu măiestrie din vinilin și material textil.

Fiecare detaliu al ilustrației surprinde grația și feminitatea, aducând la viață un portret vibrant care se împletește armonios cu nuanțele intense ale hanoracului Disco Blue. Vinilinul alb isi schimba usor nunata in albastru la lumina zilei si conferă un aspect modern și distins, iar materialul textil 3D adaugă o dimensiune palpabilă, invitându-te să explorezi texturile și să te bucuri de o experiență tactile inedită.

Acest hanorac nu este doar o piesă vestimentară, ci o expresie a individualității tale și a aprecierii pentru arta handmade. Realizat cu grijă și pasiune, Disco Blue te învăluie într-un confort deosebit, oferind în același timp un statement vizual puternic.

Alege să te evidențiezi cu Hanoracul Disco Blue și transformă-ți ținutele în opere de artă personale. Fiecare hanorac este unic, iar purtarea lui nu înseamnă doar a te îmbrăca, ci a îmbrățișa o poveste unică și autentică.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: polyester

Dimensiuni: M

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: de la 0 LEI
curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O piesă vestimentară extrem de frumoasă, materiale foarte bune şi armonizate. Foarte bună şi colaborarea cu creatoarea, de aceea recomand (produsele) HOLYCUTS fără nicio ezitare!

    19.01.2023

  • Creaţie WOW din toate punctele de vedere! HOLYCUTS, într-adevăr!

    19.01.2023

  • Foarte frumoasa aceasta rochie

    Anonim | 28.10.2021

  • Salopeta este superba. Material si croiala de calitate realizata cu pasiune. Cand am probat-o am simtit o energie buna. Clar a devenit o piesa extra faina din garderoba mea. Comanda ultra fast si comunicarea excelenta. Acum trec la urmatoarea comanda :)

    18.07.2021

  • E de buna calitate si se potriveste perfect pe forma fetei.

    Anonim | 15.06.2020