Hematit magnetic (101)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Hematita magnetica este o piatra impunatoare si puternic protectoare cu substraturi profund spirituale, aducand echilbru energetic in corpul eteric.
Datorita naturii sale magnetice si a naturii noastre duale Yin-Yang Hematitul magnetic echilibreaza nu numai cele doua stari dar si fluxurile bioenergetice din corpul nostru. Si cand corpul este intr-o vibratie echilibrata cu Universul nimeni si nimic nu-i poate dăuna. (asa se realizeaza protectia de fapt)
Pe romaneste spus, cand aprinzi lumina esti in lumina si intunericul nu mai poate exista. (sa nu uitam ca negrul este absorbant total de lumnina si lumina fiind in el, cristalul apare negru la exterior)
Crystals & Jewerly descria la un moment dat foarte frumos nHematitul magnetic:
"Hematitul aparține planetei Marte, zeul războiului, zeul câmpului de luptă. Prin urmare, este o piatră a invincibilității la toate nivelurile - fizic, astral și mental.
Deși este o piatră războinică, este și foarte fragilă în natură. Și astfel, în mod paradoxal, pare să fie hrănit și îngrijit de proprietarul său.
Această metaforă a apariției puternice în exterior, dar delicată în interior a modului în care, ca oameni, acordăm mult mai multă importanță Eului nostru și lumii exterioare decât noi sufletului nostru.
Spre deosebire de alte pietre întunecate și pământești, să spunem, de exemplu, obsidianul, hematitul este o piatră de hrănire. Te duce pe o cale graduală în timpul evoluției tale spirituale, fără a provoca prea mult șoc sau stres. De aceea este ideal pentru cei care doresc să se vindece confruntându-și trecutul, încet și blând."
Din punct de vedere astrologic, Hematitul magnetic vibreaza puternic cu nativii din Berbec si Scorpion


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Gold Filled, Hematite de 8 6 si 4mm, Margelecu foita aurita 2mm, Snur textil negru

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 44 grame
Cercei: 4 cm/ 2,5+2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023