Hematite (198)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Vă prezint un set realizat cu mărgele din Hematit, set compus dintr-un colier cu pandantiv încoroprat pe șirag, o brățară și o pereche de cercei.
Pentru vizitatoarele magazinului meu:
Hematitul este un oxid de fier (Fe2O3)
Nucleul Pământului conține cca 88% fier și 6 % Nichel iar toată planeta conține în medie cca 32 % Fier...
Este piatra legată planetar de Marte.
Stiți de ce îi spune "Planeta Roșie"? Deoarce conține foarte mult fier, iar după un cataclism planetar (care a și distrus toată civilizația de pe Marte) s-au evaporat toate mările, oceanele, fluviile și raurile, iar Fierul, ramas la suprafata in cantitate foarte mare a început să ruginească, dând aspectul cunoscut de "Planetă Rosie".
Deocamdată Pământul nostru are mări și oceane, râuri, fluvii (cât le-o mai avea și el) iar fierul -deși în cantitate mare) nu este expus ruginirii de suprafata. Mai mult, cantitatea lui este "controlată" de alte minerale (cristale). Se pare că "echilibrul" fierului pe Pământ este ținut în parametri firești de ... Granate!
(se spune ca Granatul "fură" permanent o cantitate de Fier; atâta Fier fură din Pâmânt, cât să îl țină pe acesta în limitele corecte)
Hematiile (Globulele roșii) reprezinta cca 40-45% din sange (plus cca 1% globule albe si cca 55% Plasma)
Hematiile își au originea numelui de la Hematit (care în greacă înseamnă chiar sânge)
Iată de ce Hematitul are legatură in cristaloterapie cu chakra Muladhara și sângele nostru.
De remarcat un lucru interesant Fierul se pare că are o răspândire terestră, ecchivalentă cu răspândirea fierului din corpul nostru) Interesant nu?
(Hermes Trismegistus: " Ceea ce este sus, este si jos")


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Hematite lacrima, Hematite cu doua gauri, Hematite tubulare, Henatite sferice, Snur textil multifir negru

Dimensiuni: Colier: 46 cm /42 grame
Pandantiv: 45x30x10mm/18 grame
Bratar: 18 cm / 8 grame
Cercei: 5 cm / 4 + 4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023