HERBALIST ATRO FORTE Complex natural din 9 plante pentru sustinerea sistemului osteo- articular

65,55 LEI69 LEI

Preventia inainte de toate !

HERBALIST este noua gama de produse 100 % naturale fara aditivi, excipienti, coloranti si arome artificiale, contine retete complexe pentru diferite afectiuni, cu actiuni rapide si eficace, fiind o alternativa inspirata din natura pentru trup si suflet!

Osteoporoza nu prezinta simptome timpurii, de aceea adaptarea unui stil de viata sanatos, cu miscare si alimentatie echilibrata , o pozitie corecta a corpului si atentia sporita pentru a preveni caderile pot diminua sansele de a va fractura oasele.

Compozitie : Lithomnium calcarem, Equisetum arvense, Turmeric, Arctium Lappa ( brusture ), Ghimbir ( zingiber officinale ), MSM (Metilsulfonilmetan), Devil Claw (Gheara diavolului ), Cats Claw (Gheara matei ), Sringathaka

Acţiuni: mineralizant, proteinizant, previne osteoporoza, reface structura osoasă, stopează procesele degenerative la nivelul ţesuturilor moi din articulaţii, antireumatic, regenerează sistemul osos, părul şi unghiile.

Indicaţii: demineralizare, osteoporoză, fracturi, luxaţii, rupturi musculare, rupturi de ligamente sau oricare alte ţesuturi elastice, reumatism (artrita şi poliartrită reumatoidă), afecţiuni ale sistemului osos, părului şi unghiilor, oboseală generală, slăbiciune generală.

Gheara diavolului : reduce durerile articulare, ajuta la regenerarea cartilajelor, imbunatateste proprietatile mecanice, rezistenta articulatiilor, mobilitatea articulara precum si circulatia sangvina deficitara, ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor atunci cand sunt suprasolicitate de efort. Este un bun adjuvant in afectiunile articulare de uzura, metastaze osoase, reumatism, inflamatii la nivelul coloanei vertebrale, datorita substantelor anti-inflamatorii, analgezice
Gheara Mitei , este folosita de mii de ani de medicina ayurvedica pentru efectele sale benefice ca : intareste sistemul imunitar, puternic efect anti-infectios, eficienta in cazul infectiilor (sinusuri,urechi,gat) amelioreaza inflamatiile si durerile articulare, protejeaza cartilajul, sustine si intareste in mod eficent intreg sistemul osteo-articular !
MSM este bine cunoscut pentru beneficiile sale aduse sanatatii articulatiilor, imbunatatirea mobilitatii
si flexibilitatii, precum si pentru reducerea proceselor inflamatorii din corp. Folosit in scop terapeutic,
MSM stimuleaza regenerarea celulara si amelioreaza durerile de la nivelul sistemului osteo-articular !
Turmericul contine principiul active curcumina, avand efect antioxidant,
cu proprietati antiinflamatorii, turmericul scade durerile osteo-oarticulare si musculare, sustine
sanatatea si buna functionare a cartilajelor, tendoanelor, ligamentelor dar si a oaselor,
astfel imbunatatind si sutinand structura si mobilitatea intregului sistem osteo-oarticular


In mod obisnuit, osul se gaseste intr-o permanenta activitate de resorbtie si formare, dupa 30-35 de ani densitatea osoasa incepand sa scada, iar la femei aceasta pierderea osoasa se accelereaza dupa menopauza, cand scade dramatic secretia de hormoni estrogeni si progesteron, care au un rol protector.

Exista hormoni care accelereaza remodelarea (hormonul paratiroidian, tiroxina, vitamina D, hormonul de crestere) si altii care o diminueaza (calcitonina, estrogenii).

Dar se stie ca hormonii nu sunt insa totul, factorii genetici, alimentatia, exercitiul fizic si modul de viata sunt foarte importanti in ceea ce priveste rata pierderii osoase in menopauza chirurgicala sau naturala.

Menopauza, rasa si factorii genetici fiind inevitabili, domeniul in care putem interveni este stilul de viata prin invatarea unor comportamente care s-au dovedit a fi utile prevenirii si ameliorarii osteoporozei.

O sursa fara risc de calciu o constituie vegetalele, plantele medicinale, cerealele integrale, semintele de susan, mac, nucile, soia, lintea, legumele cu frunze, tofu.

STIATI CA ! Pentru a asigura necesarul zilnic de vitamina D este suficienta o expunere de 15 minute a pielii fetei si mainilor de 3-4 ori/saptamana in intervalul martie-octombrie. In perioada noiembrie-februarie, aportul din aceasta vitamina va fi asigurat din suplimente vitaminice.

Exercitiul fizic este o componenta importanta a profilaxiei si tratamentului. Marele adevar este ca, pentru a fi mentinut, osul trebuie sa fie solicitat. Exista numeroase studii care arata ca nivelul de incarcare a osului influenteaza pozitiv cresterea si remodelarea osoasa.

Pentru persoanele care inca nu sufera de osteoporoza, sunt indicate sporturile de impact si exercitiile cu purtare de greutate. Astfel, alergarea, baschetul, tenisul, voleiul, gimnastica aerobica, badmintonul, schiatul sunt foarte indicate. Mai puteti lua in considerare urcatul scarilor, urcatul pe munte, exercitiile cu greutati.
Eficienta exercitiilor este mai buna atunci cand sunt repetate cu regularitate (zilnic!), de durata scurta si suficient de intense pentru a produce tensiune la nivelul osului.

produsul este formulat cu plantele medicinale si fructe bogate in minerale pentru intretinerea perfecta a sistemului osos.
prezentare :60 capsule , 3 capsule pe zi inaintea meselor principale
produsul nu contine aditivi, coloranti, excipienti, DOAR PLANTE !

prezentare : cutie
COMANDA MINIMA 40 LEI, toate comenzile mai mici se vor anula automat !


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: extracte de coada calului, frunze de brocoli, frunze de kale, frunze de morcov, lithothanium calcareum, salvie, urzica

Dimensiuni: cutie 60 pastile

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024