HERBALIST ENERGY FORTE Complex natural 13 plante energizante, adaptogene, regenerante

60,33 LEI63,50 LEI

HERBALIST este noua gama de produse 100 % naturale fara aditivi, excipienti, coloranti si arome artificiale, contine retete complexe pentru diferite afectiuni, cu actiuni rapide si eficace, fiind o alternativa inspirata din natura pentru trup si suflet!
Descriere : Un mix complex de 13 plante cu proprietati energizante .

Compozitie : Iarba de ovaz, iarba de orz verde, iarba de grau verde, rhodiola rosea, schisandra, aswagandha, triblus terestris,astragalus , moringa, chlorella, Lemn dulce, naprasnic ( geranium robetianum), ginseng siberian

Zilnic traim sub bombardamentul permanent al stimulilor externi , dar un corp sănătos este extrem de rezistent și capabil să se adapteze la o diversitate de condiții atât interioare cât și exterioare, însă adaptarea acestuia depinde foarte mult de o nutriție corecta și de o bună funcționare fiziologică. Datorita factorilor externi, alimentatiei neadecvate pot aparea dezechilibre care pot determina schimbari permanente . Astfel nivelele crescute de stres cronic vor afecta fiecare sistem din corp, determinând epuizarea glandelor suprarenale, un tract digestiv tulburat, îmbătrânire prematură, stări de anxietate, cancer, oboseală cronică, răceli dese, dezechilibru hormonal, tulburări autoimune, dereglări ale tiroidei.
În acest sens o soluţie de excepţie este o anumită categorie de plante denumite adaptogene,energizante considerate a fi foarte benefice organismului.
Plantele adaptogene sunt foarte apreciate și folosite datorită proprietăților lor curative de a echilibra, regenera și proteja întregul corp, considerate cu adevărat miraculoase. Ele nu au o acțiune specifică, doar pe o anumită zonă din corp, ci aduc beneficii valoroase a întregului organism care devine astfel capabil să răspundă cu totul stimulilor stresanți din mediu și să normalizeze funcțiile fiziologice.
Deci adaptogenele si energizantele natural ajută corpul să se adapteze și să compenseze schimbările, de exemplu în cazul unei persoane care are nivel ridicat de zahăr în sânge, ele pot reduce nivelul de glucoză din corp, iar în cazul unei persoane care are nivel scăzut de zahăr, adaptogenele ajută la creșterea nivelului de zahăr.
Telomerii sunt, în celule terminațiile cromozomilor şi lungimea lor este direct proporțională cu tinerețea biologică și cu speranța de viață a oamenilor. Aceasta susţin savanţii. "Descoperirea unei căi de a activa telomerazele, adică enzimele care controlează telomerii, va ajuta oamenii să trăiască mult peste o sută de ani. În plus, ei vor ajunge la aceste vârste de neconceput acum, păstrânduși aspectul corpului, dar și agerimea minții, undeva la o vârstă situată în jurul valorii de 24 de ani" dr.Michael Foss, profesor și clinician la Universitatea Michigan, SUA, recunoscut drept unul dintre cei mai competenți geriatri din lume.
Dar studiile arata ca substanțele de sinteză folosite pentru activarea telomerazelor sau dovedit mult prea cancerigeneiar singura soluţie viabila ar fi alimentația curată, naturală, ce are un efect pozitiv incontestabil asupra telomerilor, reîntinerind, în timp, organismul, ca şi îngurgitarea plantelor de leac. Aceasta este concluzia cercetărilor făcute de mai multe echipe medicale. Şi paradoxal alimentele, plantele care realizează aceeași acțiune sunt, printre cele mai puternice antitumorale cunoscute. Specialiștii în geriatrie, au descoperit cateva specii de plante, cu un efect suficient de puternic asupra terminațiilor cromozomilor umani, care sunt telomerii.

Prezentare : 45 buc
Dozaj 1-3 pe zi


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Iarba de ovaz, Lemn dulce, astragalus, aswagandha, chlorella, ginseng siberian, iarba de grau verde, iarba de orz verde, moringa, naprasnic geranium robetianu, rhodiola rosea, schisandra, triblus terestris

Dimensiuni: 45 BUC

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024