HERBALIST GLICO FORTE Complex natural din 9 plante protector bioactiv pentru diabet

71,25 LEI75 LEI

Descriere : Un complex sinergic din 9 plante cu proprietati hipoglicemiante , de sustinerea functionarii corecte a pancreasului.
Compozitie : Momordica charantia , Turmeric, Neem , Manjista, Gurmar , ruta caprei ( galega officinalis), Indian Kino , schinfuf seminte, Drojdie de bere inactive
Actiuni: antidiabetic ( diabet 1 si 2), hipoglicemiant, antiinflamator, diuretic, litotriptic urinar, depurativ, antioxidant, antibiotic, antimicrobian.
Indicatii: diabet 1 si 2, diabet insipid si dischinezie biliara, icter, hepatita, obezitate, calculi renali, oboseala generala
Recomandari : regleaza si stabilizeaza nivelul glicemiei, scade cantitatea de glucoza din sange, ajuta la refacerea si sustinerea functiei pancreatice, sursa naturala de insulina vegetala, puternice proprietati hipoglicemiante
Gurmar sau Gymnema Sylvestre este printre putinele plante capabile sa trateze diabetul de tip I si II, refacand cu succes celulele pancreatice secretoare de insulina (celulele beta ), datorita componentei sale in constituenti principali bioactivi cu un puternic efect hipoglicemic, fiind folosita in medicina ayurvedica de peste 2500 de ani, ca un puternic distrugator al zaharului din sange.
Indian Kino este un remediu foarte cunoscut pentru tratarea diabetului, care continua in prezent sa fie folosit cu mult succes, pentru tratarea diabetului de mii de ani in India,reduce nivelul zaharului din sange, scade colesterolul si trigliceridele,datorita proprietatilor sale anti-hiperlipemice este eficient in controlul nivelurilor de colesterol total, colesterol LDL si al trigliceridelor din organism !
Schinduful este una dintre cele mai vechi plante medicinale cunoscute omului, si a fost folosita de sute de ani in medicina naturista, fiind considerat un adevarat panaceu, in multe culturi din lume. Studiile recente medicale au demonstrat faptul ca fructele de Fenugreek au puternice efecte antimicrobiene, antioxidante, detoxifiante, antidiabetice, antibiotice si antitumorigenice !
Neemul este poate unul dintre cele mai folosite in medicina ayurvedica din India, unde este denumit si arborele vietii.Utilizarea sa este una extrem de variata, de la tratarea problemelor digestive, regenerare imunitara, detoxifiere, pana la tratarea diabetului, avand un puternic efect hipoglicemiant dar si un efect antioxidant, imunomodulator si antiinflamator !
Prezentare: cutie cu 45 capsule,
Dozaj : 1 capsula pe zi dupa mesele principale


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Drojdie de bere inactive, Gurmar, Indian Kino, Manjista, Momordica charantia, Neem, Turmeric, ruta caprei galega officinal, schinfuf seminte

Dimensiuni: 45 buc

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024