HERBALIST MULTIMINERAL &MULTIVITAMIN Complex multimineral si multivitamin vegetal

71,25 LEI75 LEI

HERBALIST este noua gama de produse 100 % naturale fara aditivi, excipienti, coloranti si arome artificiale, contine retete complexe pentru diferite afectiuni, cu actiuni rapide si eficace, fiind o alternativa inspirata din natura pentru trup si suflet!

Descriere :
Compozitie Drojdie de bere , coada calului , alge marine : focus vesiculosus, lithotamnium calcareum, magneziu marin extras din sarea marina, aronia fruct, catina fruct, goji fruct,susan seminte, macese fruct , samburi struguri ( resveratrol),schisandra

Lithotamnium calcareum este o sursa bogata in
Fier susține oxigenarea celulară, funcțiile creierului, asigură energia organismului, in combaterea anemiei feriprivă.
Calciu este principalul material din care sunt făcute oasele și dinții, asigurând și transmiterea impulsurilor nervoase, reglarea glicemiei, a metabolismului pe ansamblu, contine 30 % Calciu
Magneziu este important în menținerea echilibrului psihic, în normalizarea somnului, pentru sănătatea oaselor și a dinților.
Zinc este implicat în procesele de regenerare celulară, asigură alături de seleniu, protecția în fața infecțiilor, afecțiunilor tumorale, bolilor degenerative.
Mangan deși prezent în mici cantități în organismul uman, la fel ca și în această algă, el este vital pentru echilibrul hormonal, pentru funcția de procreere, pentru asimilarea altor minerale.
Fosfor important pentru oase, sistemul nervos, precum și pentru metabolismul grăsimilor.
Seleniu ne apără de cancer, asigură buna funcționare a sistemului imunitar, antioxidant.
Crom ajută la menținerea glicemiei în limite normale, contribuie la procesul de reglare ponderală, echilibrează apetitul alimentar.
COADA CALULUI : este un foarte bun diuretic, ajutând la eliminarea surplusului de apă din țesuturi, prevenind formarea calculilor renali.Are urmatoarele proprietati:
susține asimilarea normală a calciului;
susține refacerea țesutului osos distrus, susține producția normală de colagen;
contribuie la regenerarea țesuturilor conjunctive;
facilitează refacerea tendoanelor; permite ameliorarea supleței tendoanelor, pe care le protejează în timpul efortului;
contribuie la inhibarea proceselor degenerative la nivelul sistemului nervos și al articulațiilor;
contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge;
permite menținerea acidității normale la nivel gastric.

Are rol benefic în:
exfolierea și slăbirea unghiilor, slăbirea firului de păr
retenție de lichide în organism (umflarea mâinilor și a picioarelor)
bolile autoimune (colagenoze, lupus eritematos, sclerodermie etc.)
boli de piele (psoriazis, acnee, eczemă alergică)
lipsa de calciu, ateroscleroza, arterita, osteoporoza
accident vascular (prevenire și combaterea sechelelor)
colesterol mărit
rupturi musculare, luxații, ruperi de ligament
reumatism (artroza, artrita și poliartrita reumatoidă, psoriazica etc.)
afecțiuni virale (hepatita, gripa, papilomatoza etc.)
arsuri, opăreli, arsuri după expunerea la radiații
intoxicații cu aluminiu
menținerea și redobândirea sănătății și flexibilității articulațiilor.
Drojdie de bere conține pe lângă foarte mulți nutrienți, complexul de vitamine B (B1, B2, B3,B5,B6,B7, B9 și B12), esențiale în funcționarea sistemului nervos, imunitar, endocrine. Vitaminele B naturale se recomandă în toate cazurile de infecții recidivante, de afecțiuni tumorale, de convalescență (inclusiv după intervențiile chirurgicale).
Acțiuni: Menținerea structurii și funcțiilor normale ale pielii, a mucoaselor și a ochilor, menținerea sănătății creierului și a sistemului nervos, reducerea stresul și a oboselii, menținerea metabolismului energetic normal
Acțiuni fiziologice ale vitaminelor din Complexul B:
B2: contribuie la menținerea structurii și funcțiilor normale ale pielii și mucoaselor;
B2: protejează ADN-ul, proteinele și lipidele din organism de stresul oxidativ;
B2, B6: reduc stresul și oboseala;
B2: contribuie la transportul și metabolismul fierului;
B2: contribuie la menținerea sănătății ochilor;
B5: contribuie la sinteza și metabolismul normal al hormonilor steroidieni.
B12: contribuie la menținerea sănătății creierului și a sistemului nervos;
Magneziu marin : produs natural exceptional cu o biodisponibilitate foarte mare conținând clorură de magneziu naturală, care se asimilează în proporție de 90%, tonic nervos, previne tulburările psihice, ajută la refacerea în cazul oboselii cronice, menține oasele și dantura sănătoase, ajută la menținerea sănătății inimii, susține activitatea intelectuală, ajută la reglarea somnului.
Acțiuni: contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la echilibrul electrolitic, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos și muscular, la sinteza normală a proteinelor, la menținerea sănătății psihice, la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților, benefic in spasmofilie, crampe musculare (cârcei), aritmie, rezistenta scazuta la effort, oboseală cronică, tulburări de somn, adjuvant în axientate, atacuri de panică

Cele 5 fructe : aronia,catina, macese, goji, schisandra sunt o sursa deosebita de vitamine : Acid ascorbic natural ( vitamin C naturala)
Acțiuni fiziologice ale vitaminei C: Combate/reduce stările de oboseală, epuizare; contribuie la menținerea funcțiilor mentale normale (referitoare la concentrare, învățare, memorie, raționament); contribuie la menținerea echilibrului energetic normal; protejează ADN-ul, proteinele și lipidele de stresul oxidative; funcţionarea normală a sistemului imunitar, fiind utilă deopotrivă contra infecțiilor și alergiilor; normalizarea poftei de mâncare. Conform unor studii de amploare, făcute pe mii de subiecți și vreme de zeci de ani, administrată în mod susținut, Vitamina C naturală (nu și cea de sinteză) reduce puternic incidența infarctului, a accidentelor vasculare și a cancerului.

Vitamina D naturala : mai mult de 40% din oameni nu sintetizează suficientă vitamina D în organism, esențială pentru menținerea imunității, a densității osoase, a proceselor nomale de creștere la copii.
Acțiuni fiziologice: Contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătății sistemului osos, la menținerea funcției normale a sistemului muscular și a sistemului imunitar; participă la procesul de diviziune celulară.

Are rol benefic în: funcționarea optimă a sistemului imunitar, oferind protecție împotriva infecțiilor, reducerea riscului de a dezvolta diabet sau boli de inimă, prevenirea şi tratarea multor forme de cancer, de la cel de colon, de sân sau de prostată, prevenirea depresiei și echilibrarea emoțională - Vitamina D joacă un rol esenţial în funcționarea sistemului nervos, iar studiile confirmă că administarea de vitamina D este asociată cu o ameliorare vizibilă a simptomelor depresiei.
Prezentare : cutie cu 45 BUC
Dozaj 1-3 pe zi


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Drojdie de bere, alge marine focus vesiculosu, aronia fruct, catina fruct, coada calului, goji fruct, lithotamnium calcareum, macese fruct, magneziu marin extras din sare, samburi struguri resveratrol, schisandra, susan seminte

Dimensiuni: 45 BUC

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024