HERBALIST UNTURA BURSUC COMPLEX - complex protector pulmonar

75,05 LEI79 LEI

HERBALIST este noua gama de produse 100 % naturale fara aditivi, excipienti, coloranti si arome artificiale, contine retete complexe pentru diferite afectiuni, cu actiuni rapide si eficace, fiind o alternativa inspirata din natura pentru trup si suflet!

Compozitie : untura bursuc, ulei germeni grau, ulei canepa

Untura de bursuc se folosete de sute de ani in tinuturile indepartate ale taigalei Siberiene, datorita puternicei actiune bactericide si purificatoare asupra plamanilor si a tractului respirator, fiind utila in caz de de tuse seaca sau uscata sau chiar in afectiuni mai grave, precum: bronsitele cronice ale fumatorilor sau formele incipiente de astm sau tuberculoza pulmonara.
Untura de bursuc ajuta, de asemenea, in caz de epuizare generala a organismului, afectari ale mucoasei gastrice si duodenale, nivel scazut de hemoglobina in sange.

Uleiul din germeni de grau contribuie la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ si asigura pastrarea nutrientilor pentru un termen mai indelungat. Avand un continut ridicat de alfa-tocoferol (termen care in limba greaca inseamna aducator de fertilitate), uleiul din germeni de grau stimuleaza functia reproductiva si sexuala a omului si protejeaza, in acelasi timp, sistemul cardiovascular.
Uleiul de canepa : cunoscut ca uleiul perfect echilibrat al naturii, mulţumită raportului de 3:1 dintre acizii graşi omega 6 şi omega 3, raport considerat ideal pentru organismul uman.Acizii graşi alfa-linolenic (AAL) şi linoleic (AL) contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului din sânge.
Acizii graşi esenţiali sunt necesari dezvoltării şi creşterii normale a copiilor.Aceste efecte benefice sunt obţinute la un consum zilnic de 2g de AAL şi de 10g de AL.

Actiuni:
-Untura de bursuc este folosită in special pentru tratarea tuberculozei pulmonare, in componenta sa se gasesc substante active care actionează asupra bacilului Koch, responsabil de declansarea bolii.
-Aceleasi efecte benefice are si in alte boli pulmonare si ale tractului respirator:
-pneumonii cronice sau complicate,
-pleurezii,
-silicoze in stadiul incipient,
-bronsite cronice astmatice (intalnite mai ales la fumători),
-astm bronsic,
-faringite,
-laringite,
-amigdalite acute şi cronice,
-adjuvant in cancerul pulmonar.
-Este indicata preventiv fumătorilor, pentru protectia cailor respiratorii si regenerarea tesutului pulmonar.
-Stimuleaza activitatea sistemului imunitar, creste rezistenta organismului la agenti patogeni si infectii, fiind astfel prevenite bolile asociate cu deficitul imunitar. Tratamentul cu untură de bursuc are un efect excelent in racelile de sezon, fiind eficient in infectiile tractului respirator, tuse si dureri in gat, prin efectele sale antiinflamatoare si expectorante.

Prezentare : 45 buc
Dozaj : 1- 2 pe zi

_________________________________________________________
Testimonial:
Victoria M. Eram foarte sensibila, raceam din orice, tuseam adeseori fara oprire pina la lacrimi. Am incercat fel si fel de produse insa rezultatul era de scurta durata. Am auzit de remediile folosite de batrani. Acestia foloseau untura de bursuc pentru a trata problemele pulmonare (astm, bronsita). Am incercat iar la scurt timp problemele mele s-au rezolvat!
Am uitat de inseamna sa tusesti din orice, sa simti ca o gura de aer poate fi ultima! Chiar si starea mea generala s-a imbunatatit, am un tonus bun.
Mai mult, starea mea mentala este excelenta datorita continutului acestor capsule minunate!

Vasile T. Lucrez foarte mult si in frig si in
ultima perioada am contactat o tuse destul de sacaitoare,am tot incercat diverse pastille dar nimic nu m-a ajutat , mai ales ca sunt si fumator . Am luat aceste capsule si dupa cateva zile am simtit o usurare in piept, tusea a cedat treptat si starea mea generala s-a imbunatatit.

Mioara A. Stiu de la bunii mei ca untura de bursuc este foarte buna pentru problemele respiratorii si am fost foarte multumita cu aceste capsule deorece brosita mea cronica nu imi dadea pace de ceva vreme.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: ulei canepa, ulei germeni grau, untura bursuc

Dimensiuni: 45 BUC

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024