Jasp Rez Cristina (086)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Ca o încununare a calităților acestor populare pietre numite simplu Jaspuri, le-am înșțirat pe toate ca într-o horă din roata vieții: cu bune și rele, cu bucuri și/sau tristeți dar intr-o viață traită intens, cu bucuria frumusetii ei, neștiind ce ne așteaptă dincolo. Este -daca vreti, hora bucuriei clipei trăinte.
Așa s-au prins în hora colierului jaspuri roșii și portocalii pline de viață, jaspuri Pictura și Picasso preamarind frumusețra naturii, sau Breccia care ne indeamna la conviețuire toleranta, Jaspurile verzi ale mamei nostre pamantesti, hora care are pe post de dirijor un superb pandantiv din Jasp Picasso.
Set intrat in colectia "Luna Cadourilor" cu o reducere substantiala de pret, pentru a putea aduce cuiva bucurie de aceste sarbatori pline de Lumina, bucurie si simțăminte.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii alama sau alamite, Jaspuri 10 8 6 si 4 5mm, Snur special amroniu

Dimensiuni: Colier: 46-47 cm/ 46 grame
Pandantiv cu baza de 32mm
Cercei la 6cm/ 5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023