Husa pentru pasaport din piele tabacita vegetal

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Un portofel pentru pașaport este mai mult decât o simpla husa, este un instrument pentru organizarea și protejarea tuturor documentelor dvs. importante pentru călătorie. Are mai multe compartimente, care pot fi folosite atât pentru pașapoarte, cât și pentru cărți de credit. Cu totii avem nevoie de un portofel bun, elegant și funcțional atunci când călătorim. Proiectat pentru a vă maximiza spațiul * Produs realizat manual * Tip piele: piele tăbăcită vegetal * Culoare: Maro* Sfaturi: Pielea tăbăcită vegetal este cea mai calitativa piele pe care o puteti cumpara.Este prelucrata si nuantata cu tanini naturali ,iar metoda folosita are o vechime de mii de ani. Comparativ cu restul prelucrarilor,acest proces dureaza pana la 9 luni. Toate cicatricile și texturile sunt vizibile iar in timp vor dezvolta o patină excelentă. ** Datorită diferențelor de monitoare, culoarea poate varia ușor față de ceea ce apare online .
Puteti vizualiza și restul produselor noastre aici www.breslo.ro/artisscorium


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am primit comanda! Vreau sa ofer 5*...Recomand ....pachetul si produsul e de 10*...produs de calitate si foarte frumos...felicitari pentru ce faceti

    27.04.2022

  • Sunt foarte multumita...lucrat foarte frumos...

    17.09.2021

  • Excelent, produs cu talent și multă grijă pentru detalii. Foarte buna comunicare, livrare rapida, prezentare atractiva; categoric un shop pe care îl recomand din toată inima.

    29.10.2020

  • Fara comentariu

    05.07.2022

  • Fara comentariu

    01.07.2022