Icoana Sfantul Luca

De la 69 LEI

Despre Icoana

Icoana reflecta o maestrie artizanala de exceptie, incorporand pasiune si o atentie meticuloasa pentru detalii prin intermediul tehnicii de pirogravura. Cu pricepere, detaliile fine sunt conturate pe o subtire placa de lemn de plop, oferind nu doar autenticitate, ci si o baza solida pentru aceasta expresie artistica.

Sfantul Apostol si Evanghelist Luca, este unul din cei patru sfinti Evanghelisti, insa el este singurul dintre ei care ne descrie pe larg vestirea Fecioarei Maria, Nasterea Domnului si ne relateaza unele detalii despre copilaria Mantuitorului Hristos. Sfantul Luca este serbat in calendarul ortodox de 4 ori pe an: pe data de 18 octombrie, ziua trecerii la cele vesnice, pe 4 ianuarie impreuna cu cei 70 de Apostoli, pe 22 aprilie cand este serbat impreuna cu Sfintii Apostoli Nataniel si Climent si pe 20 iunie, cand sfintele sale moaste impreuna cu ale altor mucenic au fost mutate in Biserica Sfintilor Apostoli din Constantinopol.

Cum ambalam icoana?

Icoana se ambaleaza folosind materiale speciale care previn umezirea si deterioarea acesteia, asigurand astfel transportul in deplina siguranta.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lemn si rama de lemn

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare