IE CRĂIASA NOPŢII

590 LEI
Către magazinul Dichisar

Ie din voal de mătase brodat cu fir metalic
Având ca punct de plecare unul din tiparele clasice de ie românească, Crăiasa transpune elemente tradiţionale folosite dintotdeauna la coaserea cămăşilor populare pe voal creponat de mătase rezultând o creaţie preţioasă şi sofisticată care păstrează o legătură strânsă cu tradiţia populară.
Însoţirea fineţei voalului de mătase cu o broderie bogată, realizată cu fir metalic conferă acestei ii un aspect diafan, angelic iar manşetele din dantelă îi dau eleganţa impusă de numele Crăiasa.
Îmbinarea părţilor componente ale iei este facută cu dantelă fină de bumbac 100% pe care o regăsim împodobind şi decolteul.
Şnururile folosite la ajustarea decolteului ca şi ciucurii de la capetele şnururilor sunt confecţionate manual 100%.
Ajustarea decolteului folosind şnurul poate transforma ia dintr-o bluză cu decolteu clasic într-una lăsată pe umăr sau pe ambii umeri.
Pentru cele dintre voi care consideră că transparenţa voalului de mătase dezvăluie mai mult decât şi-ar dori, am pregătit "Dublura pentru ie", din bumbac fin, plăcut de purtat pe dedesubt
Ia Crăiasa Nopţii se combină cu uşurinţă cu fustă (cloş, creion sau maxi) sau pantaloni, inclusiv jeans (strectch, clasici, boy-friend sau scurti), dând naştere unor ţinute originale. Poate fi totodată punctul de plecare pentru o ţinută de purtat în cadrul unei ocazii speciale prin potrivirea cu o elegantă fustă de catifea lungă sau pantaloni palazzo. Pentru inspiraţie te poţi uita aici.
Vă rugăm să folosiţi tabelul de mai jos pentru a alege mărimea care vi se potriveşte cel mai bine. Aici sunt trecute dimensiunile finale ale iei Crăiasa Nopţii.
Vă rugăm să luaţi în considerare că datorită faptului că produsele sunt lucrate manual iar laţimea dantelei folosite este variabila, dimensiunile finale ale iilor pot varia cu 2 pana la 4 cm faţă de valorile din tabel.
Mărime S M L XL
Circumferinţă (cm) 110 120 130 140
Lungime(cm) 50 54 57 60
Lungimea mânecii (cm) 60 64 67 70
Circumferinta mânecii (cm) 60 60 60 60


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare