Immortelle Rejuvenating cream- Crema antirid,antiaging,rejuvenanta, cu efect botox like-BlueScent

89 LEI

Immortelle Rejuvenating Cream este un produs complex,ce ofera o ingrijire superioara, cu un efect antirid marcant, este un hibrid intre o crema,vun serum si un booster, cu 100% substante active. Contine un mix de peptide ce actioneaza sinergic imitand efectul ,,botox like ´Se absoarbe rapid, fara sa incarce tenul, lasand pielea hidratata si catifelata . Este indicata pentru varsta 30+. Are o culoare albastruie data de uleiul esential din flori de Tanacetum annuum.

Poate fi folosit pentru ingrijire de zi sau de noapte.
Are o textura foarte usora si placuta, matasoasa. Este potrivita oricarui tip de ten,poate fi o excelenta baza da machiaj.

*Argireline(acetyl hexapeptide-8) este peptidă foarte cunoscută și utilizată pentru ridurile de expresie și îmbunătățirea aspectului general al feței. Realizează contractarea mușchilor responsabili de formarea ridurilor, cu eficacitate dovedită. Este considerată prima hexapeptidă revoluționară, cu efect antirid și lifting, pentru un ten cu aspect întinerit, relaxat. In combinatie cu pentapeptide-18 detensionează pielea împiedicând reapariția contracturilor,reduce adâncimea ridurilor faciale existente și acționează împotriva formării de noi riduri.

*Apa florala de imortele este o apa florala pretioasa,deosebit de apreciata pentru acțiunea benefică asupra cuperozei, rozaceei, cicatricilor și hematoamelor, pentru stimularea circulației sanguine, rejuvenarea și sporirea fermitătii pielii.Imbunatateste vizibil aspectul pielii obosite,ofilie,imbatranite,sporeste fermitatea tesuturilor.Este printre putinele ape florale cu efect vizibil si dovedit antiaging antirid si rejuevnant.Pentru potentarea efectelor a fost adaugata in compozitie si macerat concentrat de imortelle in ulei de migdale si samburi de struguri.

*Extractul de acmella (Acmella Oleracea),adaugat in compozitie in proportie foarte mare, este un activ tensor antiaging si actioneaza prin stimularea functiilor biomecanice ale fibroblastelor,ajuta la reorganizarea structurii dermului si netezeste vizibil suprafata pielii,reduce rugozitatea,mecanismul de baza fiind tensionarea din interior.

*Acidul hialuronic cu molecula foarte mica este umectant extrem de eficient, cu eliberare lentă, conferă hidratare de lungă durată,protejeaza impotriva deshidratarii,imbunatateste aspectul pielii uscate,formeaza un film protector si tensor,reduce rugozitatea si imbunatateste aspectul pielii conferindu-i un aspect ferm,neted si catifelat,,ajuta procesele de regenerare a pielii deteriorate,utilizat pe termen lung face pielea mai elastica si mai tonifiata, diminuează aspectul liniilor și a ridurilor fine, ajuta in proliferarea, reconstrucția și repararea țesutului cutanat dupa erupții, iritații, leziuni sau arsuri solare, ajută la combaterea radicalilor liberi și întărește apărarea împotriva radiațiilor UV,fortifică funcția barierei naturale de protecție a pielii.

*Peptidele hidratante 3D sau aquaporinele sunt formate din microparticule bistratificate ce polarizeaza absorbtia apei rezultatul fiind o hidratare intensa si de lunga durata.Aceste structuri permit patrunderea activelor in profunzime si hidrateaza pielea in 3 dimensiuni:profunda,la nivel de celula,intermediara,in derm si la suprafata.

*Complexul activ Dermo-filler compus din ornithine, phospholipide, glycolipide,vizeaza reducerea semnelor îmbătrânirii structurale și densificarea pielii,este conceput pentru a imita rezultatele tratamentelor de lipofilling și lifting,printr-o metoda neinvaziva. Țesutul adipos subcutanat este responsabil pentru aspectul plin al feței. Odată cu vârsta, stratul de grăsime scade progresiv, ducând la apariția pliurilor nasolabiale profunde, a pielii ce atârnă în zona maxilarului inferior și a adânciturilor sub ochi.
Dermo-filler este capabil să crească volumul țesutului gras pentru un efect asemănător lipofillingului.
Este indict in lipoatrofia legate de vârstă,sporeste depozitarea lipidelor,umple liniile nazolabiale,amelioreaza vizibil aspectul adanciturilor de sub ochi,ridica sprancenele si zona pometilor,diminueaza aspectul ridurilor si liniilor de expresie,imbunatateste aspectul geneal al fetei.

*Polizaharidele naturale obtinute prin biotehnologie au un efect calmant si linistitor asupra pileii, confera hidratare pe termn lung si ofera un profil sensorial superior la aplicarea cremei pe piele.Stimuleaza formarea sirtuinelor,enzime ce se gasesc in epiderma numite si,, proteine de longevitate˝datorita rolului lor foarte important in mentinerea tineretii pileii. Stimularea lor ajută celulele să se repare și să se protejeze de stresul oxidativ, pentru a menține celulele mai tinere.

*Colagenul marin din alge brune mediteraneene, în special Fucus și Laminaria și conține proteine cu greutate moleculară foarte mică, cu o compoziție asemănătoare colagenului din piele: lizină, leucină, izoleucină, arginină, alanină, acid aspartic, acid glutamic, alanină, prolină, hidroxiprolină, serină, arginină, fenilalanină, valină, glicină (GLY),vitamine (retinol, caroteni, B1, B2, B5, B6, B8, B12, vitamina C, tocoferoli, nicotinamidă, biotină),oligoelemente (iod, calciu, potasiu, magneziu, zinc, fier, cupru, mangan).Toata aceasta compozitie complexa regenerează, hrănește, hidratează și protejează pielea,grabeste vindecarea ranilor si calmeaza iritatiile.

*Complexul marin City Guard formează o peliculă protectoare, ca o a doua piele protejand impotriva efectelor daunatoare ale factorilor de mediu. Acționează asupra tonusului slăbit cauzat de îmbătrânire și poluare, exercită un efect tensor asupra matricei extracelulare. Imbunătățește aspectul cutelor din obraji, a șanțurilor din jurul gurii și a ridurilor numite laba gâștei,tonifica pielea inlaturand aspectul obosit și laxitatea pielii,in special pielea lăsată pe obraji și în zona ochilor.

*Uleiurile esentiale din compozitie au un efect marcat antirid, sunt bogate bogat în compuși antiinflamatori, antialergici, antihistaminici, ajută pielea predispusă la roșeață, cuperoză, alergii minore, eczeme, piele sensibila. Uleiul esential de Tanacetum annuum da o culoare albastruie cremei.

Este ambalata in recipient airless de 30 de ml, pentru a evita contaminarea si a prelungi durata de valabilitate a produsului.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: 30 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024