Imuno Bee, 130 grame

15 LEI
Către magazinul Dichisar

Imuno Bee este un amestec de miere naturală, tinctură de propolis, polen şi cătină, pentru întărirea şi susţinerea sistemului imunitar. Este un remediu 100% natural, un complex energizant cu proprietăţi terapeutice cunoscute încă din cele mai vechi timpuri.
Mierea polifloră, care este baza acestui mix revitalizant, este o miere bogată în vitamine şi minerale, şi având în vedere faptul că este obţinută din nectarul florilor de câmp, mierea rezultată însumează proprietăţile active ale mai multor plante.
Propolisul este cea mai puternică substanţă naturală antiinflamatoare şi antiinfecţioasă, fiind un element eficient în lupta cu infecţiile virale, bacteriene, fungice, dar şi parazitare.
Polenul este o sursă valoroasă de energie și hrană pentru organism, datorită conținutului său bogat în substanțe active din punct de vedere biologic. Conţine o cantitate foarte ridicată de vitamine şi minerale, antioxidanţi, proteine, aminoacizi, carbohidrați, acizi grași și lipide, compuși fenolici, enzime și coenzime. Datorită proprietăților sale, polenul crește rezistența organismului la factorii dăunători fizici, chimici și biologici şi are puternice efecte benefice asupra sănătăţii noastre.
Cătina este un excelent imunostimulator, care datorită conţinutului mare de vitamine, este implicată în cele mai importante procese de regenerare din organism. Este un antioxidant puternic, o sursă foarte bogată de vitamina C, de două ori mai bogată decât măceşele şi de 10 ori mai mare decât citricele.
Imuno Bee, amestecul de miere, propolis, polen şi cătină îmbină benefiicile pe care aceste patru elemente le aduc organismului, atât separat, dar mai ales împreună, fiind un elixir al sănătăţii. Este recomandat pentru întărirea şi susţinerea sistemului imunitar, pentru prevenirea şi tratarea infecţiilor virale şi bacteriene, pentru revitalizarea, regenerarea şi energizarea organismului.
Este recomandat consumul în cure de minimum 6 săptămâni. Cura de miere, propolis, polen şi cătină stimulează imunitatea întregului organism. Consumul în sezonul rece întărește imunitatea și protejează organismul împotriva răcelilor și a bacteriilor.
Mod de utilizare: 1 lingură/zi (aprox. 15g) pentru adulţi si 1 linguriţă/zi (aprox. 5g) pentru copii cu vârsta peste 3 ani, de preferat dimineaţa înainte de masă.
Mod de păstrare: borcanul se păstrează bine închis, la temperatura camerei, ferit de umezeală și căldura.
Ingrediente: miere polifloră, tinctură de propolis, polen uscat, cătină pulbere.
Gramaj: 130 grame


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare