Inel cu nume, Verighete cu nume, Verighete personalizate, Inel personalizat cu nume, Verighete inscriptionate, Inele 3D

700 LEI

Inel cu nume, Verighete cu nume, Verighete personalizate, Inel personalizat cu nume, Verighete inscripţionate, Inele 3D,

Vă oferim posibilitatea de a vă comanda bijuterii inscripţionate cu nume sau un text scurt, după modelul celor din imagini.
Verighetele prezentate sunt executate la comandă din aur alb de 18 carate ne acoperite cu rodiu. Se pot face la comandă cu orice nume (caractere româneşti), diverse fonturi, din argint sau din aur 14 - 18 carate galben, alb, rosu-roz.

De asemenea se pot face inele cu un singur nume, repetat sau singular.
Bijuteriile sunt obţinute prin proiectare 3D, printate, turnate în aur sau argint în atelierul nostru, apoi finisate manual. Vă rugăm să ţineţi seama de faptul că sunt executate în mare parte manual cu utilajele unui atelier modest, rezultatul fiind o suprafaţă puţin poroasă - se vede în imagini - dar care totuşi nu ştirbeşte cu nimic din farmecul lor.
Dimensiunile literelor, fontul şi aşezarea lor pe inel sunt orientative.
Cum procedăm:
după ce ne contactaţi în vederea comenzii şi ne trimiteţi o măsură exactă împreună cu ceea ce trebuie scris, noi vom face prototipul în CAD cu mai multe variante de fonturi şi dimensiuni, vă trimitem imagini, iar după stabilirea modelului şi dimensiunii se trece la printare, turnare şi finisare, totul asistat de dumneavoastră cu imagini.

Este important de reţinut că lăţimea inelelor este legată de mărimea literelor.
Manopera unei verighete înconjurată de nume este 650 lei plus materialul, dacă este argint va fi in total 700 lei, iar dacă este un singur cuvânt - nume, 300 lei cu tot cu argint. Dacă doriţi alt material, vă rugăm contacţati-ne.

Orice comandă cu nume sau text durează 4-5 săptămani


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Argint, Aur

Dimensiuni: La comandă

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

 • Excepționali de frumoși, cu o compoziție echilibrată care scoate din anonimat pe oricine îi poartă, lucrați cu pasiune și atenție la detalii! Comunicare eficientă cu făurarul și o colaborare excelentă pentru un rezultat pe măsură! Mulțumes

  12.02.2020

 • Superb. Mulțumesc. Recomand

  23.12.2019

 • Fara comentariu

  14.01.2020

 • Fara comentariu

  14.01.2020

 • Fara comentariu

  16.12.2019

Ti-ar putea placea