Inel cu turmalina neagra bruta ''Black magic''

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Inel cu turmalina neagra bruta ''Black magic''
Un inel cu adevarat statement, nerecomandat persoanelor care nu sunt obisnuite sa poarte inele cu pietre mari si grele.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Turmalina este unul dintre cele mai intalinite minerale in natura si poate unul dintre cele mai frumoase.
Este piatra oficială a celor născuți în luna Octombrie, potrivit clasamentului adoptat de către Asociația Națională Americană de Bijuterii din 1912
Ea se gaseste sub diverse culori, de la negru, verde, roz, galben sau chiar multicolor,etc. Este cristalul cu cele mai interesante proprități fizice. Spre exemplu este singurul mineral care are sarcina electrică încărcată permanent, fapt pentru care este denumită magnetul cristalin.
În secolul al XVIII-lea, comercianții olandezi au descoperit atribute unice al turmalinei - piezoelectricitatea, care se manifestă prin polarizarea electrică a cristalului ca urmare a unei acțiuni mecanice (presiune sau torsiune) aplicată pe o anumită axă a acestuia. De asemenea, cele mai multe varietăți de turmalină prezintă și proprietatea de piroelectricitate, adică apariția unei polarizări electrice în urma încălzirii sau răcirii cristalului. Turmalina este primul material la care s-au observat aceste două proprietăți.
Termenul turmalină a ajuns în limba română din alte limbi europene (în germană Turmalin, franceză tourmaline). La origine se află însă cuvântul sinhalez (limba majoritară vorbită în Sri Lanka) turamali, însemnând piatră care atrage cenușa, ceea ce reflectă proprietățile piroelectrice ale turmalinei.
Turmalina neagra(cunoscuta si sub denumirea de Schorl) este o piatra extrem de cautata. Despre ea se spune ca are putere protectoare foarte mare si un puternic rol curativ.
Proprietățile cristalului de turmalină neagră funcționează ca un burete, absorbind toată energia negativă care îl înconjoară. Se spune ca aceasta piatra poate împiedica pătrunderea energiei nedorite în casă, minte, corp sau spirit, ceea ce ii conferă calitatea sa de protecție. Unii ii spun mai in gluma , mai in serios, bodyguard-ul energetic. Datorită capacității sale puternice de a elimina energiile negative, cristalul de turmalină neagră este, de asemenea, o componentă cheie în ritualurile de curățare de zi cu zi și poate ajuta la eliberarea oricărei energii nedorite deja stocate în câmpul energetic.
-------------------------------------------------------------------
Caracteristici:
- Este realizat integral manual, din argint fin 999 si turmalina neagra bruta
- Inelul este unicat
- Argintul a fost antichizat puternic si apoi lustruit, pentru a scoate in evidenta textura. Bijuteriile cu patina accentuata sunt finisate cu un strat de ceara microcristalina (Renaissance Wax) pentru a incetini procesul de oxidare si pentru pastrarea cat mai mult timp a patinei
- Toate bijuteriile sunt lucrate si finisate manual, prin urmare este absolut normal sa apara mici diferente. Acest lucru le conferă unicitate.
- Bijuteria vine insotita de cutiuta si instructiuni de pastrare.
- Dimensiuni: marime inel US 6 / Marime universala: 52
Materiale:
argint 999 metal clay, turmalina neagra


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Am avut atractie instantanee fata de aceste obiecte de arta de o mare frumusete, iar comunicarea si surprizele valoroase mi-au adus multa bucurie

  31.08.2021

 • Un super pandant, detalii fine, piatra cu tente marine perfect încadrată! Promptitudine la livrare, ambalat impecabil. Totul la superlativ, ca de fiecare dată!

  30.08.2021

 • Cuvinte prea putine sa descriu frumusetea cerceilor. Iar modul de ambalare m-a lasat fara cuvinte:). Ma bucur ca exista astfel de oameni, datorita carora ne putem bucura de atat frumos! :)

  22.08.2021

 • Superbi!

  08.07.2021

 • Detalii fine, albastrul pietrei se potriveste perfect! Pur si simplu adorabili!

  08.07.2021