Inel de argint cu turmalina bruta roz - ''Heal''

350 LEI

''Heal''

Inel unicat lucrat in intregime manual, din argint cu turmalina bruta roz. Inelul a fost antichizat, pentru a-i oferi o patina aparte si are aspect rough, nefinisat.

Toate bijuteriile de argint pe care le lucrez sunt finisate cu un strat de ceara microcristalina (Renaissance Wax) pentru a incetini procesul de oxidare si pentru pastrarea cat mai mult timp a patinei.

-------------Despre Turmalina Roz---------------------------

Nuantele de roz ale acestei varietati de Turmalina variaza de la roz pal la rosu intens. Daca vorbim de claritate, gasim de la cristale perfect transparente pana la cristale mari opace. Iubitorii de cristale au o afinitate pentru aceasta varietate de Turmalina probabil datorita faptului ca aceasta atinge direct inima. Multe dintre exemplarele fine de Turmalina Roz au fost gasite in Pala, California, dar specimene de calitate se gasesc si in Brazilia, Africa si Afganistan.
Culoarea Roz este asociata cu Iubirea si cu tot ce tine de Inima, iar Turmalina Roz este piatra de chintesenta a chakrei inimii. Aceasta reprezinta energia feminina, energia yin. Este o piatra neintrecuta cand vine vorba despre vindecarea ranilor emotionale vechi, mai ales cele din copilarie. Emana o energie linistitoare, care ne da un sentiment de confort, de siguranta si de afectiune.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: argint, turmalina roz

Dimensiuni: Marime ineL US:6
Marime universala: 12/52

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • A cincea bijuterie creata de Raluca si, la fel ca anterioarele, raspuns la o nevoie afectiva. Minunile delicate cu perle baroce au adus o briza dinspre mare. Si, ca intotdeauna, astept sa vad urmatoarele...

  07.08.2020

 • Minunatul inel are un aer regal și mistic! A venit Intr o frumoasa cutie de cadouri pentru bijuterii alaturi de instrucțiunile de păstrare și îngrijire ( detaliate) sub forma unui papirus. Mulțumesc Raluca!

  Anonim | 02.05.2020

 • Am devenit membru infocat al fanclubului Ruka! Inelul cu piatra lunii e, pentru mine, incarcat de energie pozitiva, iar liniile lui delicate incifreaza un mesaj estetic.

  Anonim | 22.03.2020

 • Iubesc dragonii, oricarui element ar apartine. Pe Oceanus, fascinant in unicitatea lui, imi place sa mi-l imaginez ca pe un ghid care conduce corabiile spre tarm.

  Anonim | 22.03.2020

 • Am revenit cu o noua comanda pentru ca, desi nu ma cunoaste, Raluca pare sa creeze special pentru mine. Cerceii arata cat de bine pot coexista epoci si curente diferite si ma indeamna sa descopar razboinica vikinga din interiorul meu.

  22.02.2020