Inel de argint lucrat manual ''Immortal''

430 LEI

''Immortal''

Inel unicat lucrat in intregime manual din argint , si aur 24 k.
Inelul a fost sculptat manual si are ca element central simbolistic un arbore. ''Coronamentul'' arborelui este compus din aur de 24k ,menit sa dea senzatie de frunze care cad.

Simbol al vietii in continua evolutie, in ascensiune spre cer, arborele evoca intreg simbolismul verticalitatii. Pe de alta parte el slujeste drept simbol pentru caracterul ciclic al evolutiei cosmice: moarte si regenerare; de acest caracter ciclic ne amintesc mai cu seama arborii foiosi, carora in fiecare an le cad si le cresc din nou frunzele.

Caracteristici:
- Este realizat integral manual, din argint fin si aur de 24k.
- Inelul este unicat.
- Argintul a fost antichizat puternic si apoi lustruit, pentru a scoate in evidenta textura. Bijuteriile cu patina accentuata sunt finisate cu un strat de ceara microcristalina (Renaissance Wax) pentru a incetini procesul de oxidare si pentru pastrarea cat mai mult timp a patinei
- Toate bijuteriile sunt lucrate si finisate manual, prin urmare este abosult normal sa apara mici diferente. Acest lucru le conferă unicitate.
- Bijuteria vine insotita de cutiuta si instructiuni de pastrare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: argint fin, aur 24 k

Dimensiuni: Masura inel: 54-55 / US 7 - 7.5

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Am ajuns deja la o colectie de 7 bijuterii Ruka, iar cifra magica se asorteaza perfect la bijuteriile cu simbolistica oculta si linii pure, de o nobila eleganta.

  14.11.2020

 • Am ajuns deja la o colectie de 7 bijuterii Ruka, iar cifra magica se asorteaza perfect la bijuteriile cu simbolistica oculta si linii pure, de o nobila eleganta.

  14.11.2020

 • Nu e doar un pandantiv, e o adevărată opera de artă, făcută de o persoană foarte talentată si cu o super imaginatie! Urmăresc cu mare interes bijuteriile Ruka, sunt sigura ca urmatoarele vor fi mai spectaculoase si abia astept le astept!

  13.11.2020

 • A cincea bijuterie creata de Raluca si, la fel ca anterioarele, raspuns la o nevoie afectiva. Minunile delicate cu perle baroce au adus o briza dinspre mare. Si, ca intotdeauna, astept sa vad urmatoarele...

  07.08.2020

 • Minunatul inel are un aer regal și mistic! A venit Intr o frumoasa cutie de cadouri pentru bijuterii alaturi de instrucțiunile de păstrare și îngrijire ( detaliate) sub forma unui papirus. Mulțumesc Raluca!

  Anonim | 02.05.2020