In vacanta! Magazinul danaiataliliana este in vacanta in perioada: 29.04.2024 - 31.05.2024.

Inel de cupru adjustabil cu piatra de quartz.

40 LEI55 LEI

Inel lucrat manual din sarma de cupru prin technica wire wrapped , cu margea de 4 mm din cuart . Inelul este adjustabil si unicat . Este oxidat , polisat si lacuit cu un lac special oferind stralucire si o culoare unica pentru un timp indelungat.
Cuartul Roz este piatra de chintesenta a iubirii a iubirii de sine, a iubirii fata de partenerul de viata, de copii, de familie, de prieteni, de comunitate, de Pamant, de Univers, de Divinitate. Meditand cu o astfel de piatra se creeaza o energie iubitoare in jurul nostru, activandu-se chakra inimii pentru a impartasi cu toti cei care ne inconjoara, dar si cu tot ce ne inconjoara iubirea interioara innascuta. Atunci cand experimentam cu adevarat iubirea nu ne gandim deloc la cat de mult oferim si la cat primim in schimb, deoarece cel care iubeste si cel care este iubit devin unul singur. Cuartul Roz ne invata sa inlaturam limitele izolarii de sine si a neincrederii si ne ajuta sa impartasim toata energia iubitoare care vine din miezul inimii.
In plan emotional, Cuartul Roz calmeaza mintea, ajutandu-ne sa eliberam grijile, fricile, anxietatea si traumele emotionale din trecut. Curata corpul emotional de tiparele egotice si ne ajuta sa ne deschidem catre iubirea impartasita, compasiune si bunatate. Cuartul Roz este de departe cel mai bun vindecator, eliberand emotiile reprimate si transmutand conditionarea emotionala care nu ne mai este utila. Alina durerea sufleteasca si vindeca tristetea provocata de pierderea unei persoane dragi. In cazul celor care nu au primit niciodata iubire, Cuartul Roz le deschide inima pentru a primi aceasta energie minunata. In cazul celor care au iubit si pierdut aceasta iubire, Cuartul Roz le atenueaza tristetea si ii invata iubirea de sine pentru ca nu putem sti cum sa iubim cu adevarat pe cineva pana nu ne iubim pe noi insine si nu suntem completi. Cuartul Roz favorizeaza acceptarea si iertarea de sine, invoca increderea de sine si constiinta propriilor valori.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Sarma de cupru, piatra naturala de quartz de 4

Dimensiuni: Marime adjustabila, margea de 4mm.

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superb inelul! Mai frumos decat in poze! Recomand

    Anonim | 12.02.2024

  • Colierul este atât de finuț și elegant. Foarte frumos!

    21.01.2024

  • Este un inel deosebit și finuț!

    21.01.2024

  • Foarte finuți!

    21.01.2024

  • Sunt minunati si mult mai frumosi decat in poze. Comunicarea si livrarea foarte ok. Multumesc!

    07.09.2023