Inel Diamant Herkimer cu argint 925 (795)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Inel din Diamant Herkimer cu Argint 925 placat cu aur.
Se poate face si in varianta argint 925, neplacat.

Pietrele semipretioase au, pe langa frumusete, rolul protector si vindecator.
Diamantul Herkimer energizeaza, anima si promoveaza creativitatea. Cristal de armonizare puternic, in special pietrele mici si perfect transparente. Stimuleaza abilitatile psihice precum clarviziunea, viziunea spirituala si telepatia, conduce spre dimensiunile superioare, usureaza amintirea viselor si intelegerea lor. Stimuleaza acordul constient cu planurile spirituale superioare si cu propriul potential. Purifica chakrele si deschide canalele de circulatie a energiei spirituale Permite accesul la informatiile din vietile anterioare si recunoasterea blocajelor sau opozitia la dezvoltarea spirituala. Faciliteaza eliberarea si transformarea, punand in evidenta obiectivele spirituale. Activeaza corpul de lumina.
Diamantele de Herkimer sunt deosebit de utile in asezari de cristale pentru stergerea si dizolvarea unei tensiuni emotionale, ori a unei zone congestionate. La plasarea intre chakre, ele vor curati trecerea dintre cele doua centre energetice, pentru a permite circulatia libera a energiilor. Tocmai de aceea, Diamantele de Herkimer lucreaza foarte bine impreuna cu Malachitul, pe zona plexului solar. Malachitul va aduce la suprafata emotiile ingropate, iar diamantele de cuart le vor dizolva si disipa.
Se recomanda purtarea Diamantelor de Herkimer in cazul necesitatii unui aport energetic. Ele s-au dovedit a fi extrem de utile si, daca sunt amplasate sub perna, pe durata somnului, pentru a initia experientele de extracorporalizare sau pentru a ajuta in revenirea dupa activitatea din timpul somnului.
Reuneste oamenii si ii pune in contact cand trebuie sa se desparta: fiecare va pastra o piatra. Sustine telepatia, mai ales in etapele initiale ale practicii, creand legatura dintre terapeut si pacient. Poseda o memorie cristalina capabila sa inmagazineze informatiile in vederea recuperarii lor ulterioare, chiar si de catre alte persoane. Unul dintre cele mai puternice cristale pentru neutralizarea poluarii electromagnetice sau a radioactivitatii. Blocheaza stresul geopatic.

Culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dumneavoastra.

Nu exista comanda minima in acest magazin. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 lei, transportul este GRATUIT prin Posta Romana.

Va multumesc pentru vizita! :)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Diamant Herkimer, argint 925

Dimensiuni: Diametru inel 18 mm, usor reglabil.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid doar pentru orase.: de la 0 LEI
Transfer bancar: de la 0 LEI
Ridicare personala in BOTOSANI, zona Grivita - MALL.: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

  • Foarte frumoasa! Este bine lucrata si are un aspect ingrijit. Extrem de placuta la purtat.

    Anonim | 14.05.2023

  • Lucrate cu mult rafinament! Deosebite!

    Anonim | 20.11.2022

  • Super! Imi place foarte mult!

    Anonim | 20.11.2022

  • De la prima vedere m-a incantat! Finete si bun gust! Recomand!

    Anonim | 20.11.2022

  • SUPER !

    Anonim | 29.01.2022