Inel din argint si turmalina neagra bruta ''Manawat''

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


''Manawat''

Inel lucrat manual din argint fin si turmalina neagra bruta.
Piatra a fost montata cu ajutorul rasinii, folosind o tehnica neconventioanala, pentru a permite integrarea ei in design fara elemente suplimentare.

Caracteristici:
- Este realizat integral manual, din argint fin cu turmalina neagra bruta
- Inelul este unicat, modelul nu va fi reprodus.
- Argintul a fost antichizat si apoi lustruit, pentru a scoate in evidenta textura. Bijuteriile cu patina accentuata sunt finisate cu un strat de ceara microcristalina (Renaissance Wax) pentru a incetini procesul de oxidare si pentru pastrarea cat mai mult timp a patinei
- Toate bijuteriile sunt lucrate si finisate manual, prin urmare este absolut normal sa apara mici diferente. Acest lucru le conferă unicitate.
- Bijuteria vine insotita de cutiuta si instructiuni de pastrare.

Turmalina este unul dintre cele mai intalinite minerale in natura si poate unul dintre cele mai frumoase.
Este piatra oficială a celor născuți în luna Octombrie, potrivit clasamentului adoptat de către Asociația Națională Americană de Bijuterii din 1912
Ea se gaseste sub diverse culori, de la negru, verde, roz, galben sau chiar multicolor,etc. Este cristalul cu cele mai interesante proprități fizice. Spre exemplu este singurul mineral care are sarcina electrică încărcată permanent, fapt pentru care este denumită magnetul cristalin.

Turmalina are proprietăți triboelectrice, ceea ce înseamnă că atunci când este frecată se incarcă cu electricitate, și are un pol negativ și altul negativ, atragand astfel mici fragmente de hartie sau nisip și cenusa.
Turmalina neagra(cunoscuta si sub denumirea de Schorl) este o piatra extrem de cautata. Despre ea se spune ca are putere protectoare foarte mare si un puternic rol curativ.

Dimensiuni:
Masura inel: 53-54 / US 6.5 - 7

Materiale:
argint fin, turmalina neagra


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt minunati, ca niste mici bulgari de zapada, perfecti pentru un cadou de Craciun. Comunicarea a fost excelenta, expedierea in timp record, plus instructiuni de ingrijire, deci totul la superlativ! Multumesc mult, recomand si voi reveni!

    Anonim | 16.11.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023