Inel din aur filat 1/20 14K, cu piatra zirconiu

De la 199 LEI

Inel din aur filat 1/20 14K, cu piatra zirconiu de 4mm. Grosimea inelului este de 1.5mm.

Bijuteriile din aur filat sunt o alternativa populara si accesibila in Statele Unite (locul din care provin majoritatea acestor modele), insa castiga popularitate si in Romania.

Ce este aurul filat? Bijuteriile din aur filat (denumite si gold filled sau aur umplut) sunt confectionate din alama sau aliaj cu alama si imbracate intr-un strat gros de aur. Procesul de "imbracare" este diferit de cel al electroplacarii (placare cu aur), fiind o metoda veche de alipire la cald a stratului de aur. Asadar, stratul de deasupra este 100% aur de 14K, un strat in cantitate de 5% din greutatea totala a bijuteriei (de pana la 100 ori mai mult decat bijuteriile placate cu aur). Astfel ca obiectele din aur filat se comporta ca si cele din aur solid si au o durata de viata mult mai indelungata decat bijuteriile placate cu aur, fiind o alternativa convenabila si accesibila a aurului solid.

Durata de viata a acestor bijuterii este de aproximat 10-15 ani, daca acestea au fost ingrijite corespunzator si purtate ocazional. Pentru purtarea zilnica, in cazul inelelor, durata de viata scade la aproximativ 7-10 ani.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI
Ridicare din locker - easybox sameday: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colierul este superb și de efect, de când l-am primit îl port nonstop.Recomand cu căldură produsele, iar comunicarea cu vânzătorul a fost ireproșabilă.

    08.03.2024

  • Un produs de calitate superioara, o colaborare de exceptie. Succes in continuare Multumesc

    02.02.2024

  • Foarte frumosi cerceii iar Atelier Lolit sunt atenti si rapizi in comunicare

    05.12.2023

  • Lucrat frumos și fin, cu texturi delicate! Livrarea a avut loc a doua zi și a fost trimis într-o cutiuță elegantă. Este mai subțirel decât aș fi crezut (mai subțire ca o monedă). Dar arată chiar mai bine decât în fotografii, și abia aștept

    09.08.2023

  • Fooooarte draguta, arata super la glezna, ador genul asta de bratari, iar acessta cred ca devenit preferata mea:)

    02.07.2023