Inel din aur filat , inel cu labradorit.

De la 110 LEI130 LEI

Inel lucrat manual din aur filat de 14 k si caboson de labradorit de 6 mm.
Labradoritul este o piatra magica si trezeste constiinta puterilor magice innascute in toti cei care intra in contact cu el sau il poarta . Expresia puteri magice se refera la abilitatile mentale si intuitive care includ clarvederea, telepatia, calatoriile astrale, profetia, accesul la arhivele Akhasice, amintirea vietilor anterioare, comunicarea cu ghizii spirituali si spiritele si controlul coincidentelor, insa nu se rezuma doar la acestea. Controlul coincidentelor este practica de imbunatatire a puterii de observare a sincronicitatilor din propria viata. Labradoritul este o piatra special creata pentru a trezi si spori aceste abilitati. Este o piatra interdimensionala, o piatra care emana o energie care ne ajuta sa strapungem constient valurile dintre lumea noastra si celelalte planuri ale constiintei interioare. Labradoritul este si o piatra a aventurii, oferindu-ne sansa sa ne imbarcam intr-o multitudine de calatorii de descoperire de sine. Se spune ca un tiran vrea sa detina controlul si sa aiba putere asupra tuturor iar un magician adevarat isi doreste sa detina controlul si sa aiba putere doar asupra sa. Purtand sau lucrand cu Labradoritul, ne putem deconecta de la orice dorinta de a-i controla pe ceilalti, pe masura ce intelegem ca stapanirea de sine duce catre adevarata implinire.
In plan psihologic, Labradoritul alunga temerile si nesiguranta, si elimina gandurile negative generate de dezamagirile anterioare, inclusiv cele din alte vieti. Intareste increderea in Sinele Superior si in Univers si alunga proiectiile altor oameni, inclusiv gandurile lor care au devenit captive in aura personala.
In plan mental, Labradoritul calmeaza mintea hiperactiva si stimuleaza imaginatia, furnizand idei noi. Echilibreaza mintea rationala si analitica cu vederea interioara. Aceasta piatra conduce la contemplare si la introspectie. Aliniaza gandirea intelectuala cu intelepciunea intuitiva, permitand astfel destramarea iluziilor, identificarea cauzelor profunde ale problemelor si revelarea intentiilor reale care se ascund in spatele gandurilor si actiunilor. Labradoritul aduce la suprafata amintirile reprimate din trecut.
EFECTE TAMADUITOARE. Labradoritul trateaza afectiunile oculare si cerebrale, alunga stresul si regleaza metabolismul. Vindeca raceala, guta si reumatismul. Echilibreaza hormonii si atenueaza durerile menstruale. Labradoritul scade tensiunea arteriala si poate fi folosit ca martor in timpul tratamentul radionic, indicand cauza starii de rau.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: aur filat de 14 k, labradorit

Dimensiuni: 4,5,6,7,8,9,10,11

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superb inelul! Mai frumos decat in poze! Recomand

    Anonim | 12.02.2024

  • Colierul este atât de finuț și elegant. Foarte frumos!

    21.01.2024

  • Este un inel deosebit și finuț!

    21.01.2024

  • Foarte finuți!

    21.01.2024

  • Sunt minunati si mult mai frumosi decat in poze. Comunicarea si livrarea foarte ok. Multumesc!

    07.09.2023