Inel din aur filat.inel cu piatra lunii, inel lucrat manual

De la 110 LEI140 LEI

Inel lucrat manual din sarma de aur filat de 14k si caboson de 6 mm de piatra lunii.
Inelul se lucreaza la comanda in marimea dorita .
Luna este considerată una dintre cele mai liniștitoare influențe din viața noastră modernă. Moonstone, piatra Lunii este văzută la fel ca Luna.
Este o piatră de echilibrare cu un efect relaxant asupra majorității oamenilor. Le insuflă sentimente de calm celor care o poartă, iar aspectul său lăptos face din piatră un accesoriu redutabil.
În plus, piatra poate să aducă sentimente de putere și stabilitate, cu o astfel de piatră la purtător, puteți supraviețuit oricarei furtuni emoționale cu care vă confruntați.
De multe ori, singura modalitate de a progresa printr-un tumult emoțional este ajutorul din partea celorlalți. Iar piatra lunii vă face mai receptiv la acest tip de ajutor, vă ajută să recunoașteți când aveți nevoie de ajutor și să-l cereți.
Echilibrarea emoțiilor nu are întotdeaună legătură cu fericirea sau tristețea. O altă emoție foarte importantă a fi recunoscută și integrată în viețile noastre este dorința. Această piatră facilitează exprimarea iubirii și a erotismului, prin declanșarea energiilor kundalini și stimularea fluxului sanguin.
După cum putem observa, fluxul sanguin este unul dintre cele mai importante lucruri pe care această piatră le stimulează, afectând multe din ceea ce se petrece în corpul și mintea noastră.
Considerată o piatră feminină, Moonstone are adesea un impact pozitiv asupra echilibrului hormonal. Acest lucru poate ajuta în anumite afecțiuni, cum ar fi psoriazisul și căderea părului, dar și în cazul emoțiilor fluctuante și confuze.
Este, de asemenea, utilă la ameliorarea durerilor în timpul menstruației și a nașterii.
Această piatră face, de asemenea, minuni pentru persoanele insomniace.
Pe măsură ce liniștea și relaxarea crește, creierul poate să adoarmă mai repede în fiecare noapte, fără griji și neliniști. Păstrați o piatră a lunii albastră sub perna voastră noaptea pentru a vă ajuta să dormiți.
Acest lucru are beneficii suplimentare pentru persoanele care suferă de episoade somnambulice. Purtarea unui talisman cu moonstone în jurul gâtului pe timp de noapte vă va oferi calmul de care aveți nevoie pentru a rămâne în pat sau pentru a vă întoarce cât mai repede posibil după ce v-ați sculat.
Copiii cu hiperactivitate care nu pot dormi noaptea, de asemenea, pot să beneficieze de puterile calmante ale acestei pietre.
Dacă suferiți de sângerări nazale, o piatră a lunii vă poate ajuta la reglarea circulației corpului, împiedicând sângerările.
Pietrele lunii ajută, de asemenea, persoanele care suferă de anxietate sau depresie într-un mod similar. Stimulând fluxul sanguin și producția de endorfine în corpul vostru responsabile de starea de bine.
Lipsa de încredere și imaginea de sine poate fi de asemenea ameliorată cu un pandativ cu piatra lunii. Cu cât vă veți simți mai bine, cu atât mai multă încredere veți avea în forțele proprii. Adăugați la aceste beneficii și cât de bine arată părul și pielea atunci când fluxul de sânge crește și veți înțelege de ce aceasta este o veste bună pentru persoanele cu probleme legate de stima de sine.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: aur filat de 14k, piatra lunii

Dimensiuni: 4,5,6,7,8,9,10,11.

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte frumos si de calitate. Foarte talentata si draguta artista. Cu siguranta voi mai cumpara de la ea.

  22.08.2021

 • E chiar mai frumos decat in poza. Detaliile sunt absolut minunate. Am primit atat colierul cat si inelul cu care se potriveste ambalate frumos intr-o cutie foarte draguta. Multumesc

  22.08.2021

 • Sunt superbi cerceii! Mulțumesc!

  Anonim | 19.08.2021

 • Super pandantivul.

  Anonim | 12.08.2021

 • Minunat inel, frumos lucrat, doar că foarte moale.. s a deformat când l am mutat de pe un deget pe altul... Sigur aș mai cumpăra dintr un alt material.

  12.08.2021