Inel din aur filat,Inel lucrat manual , Inel din aur si opal etiopian.

De la 85 LEI110 LEI

Inel lucrat manual din aur filat de 14K si opal etiopian . Inelul se face pe comanda in orice marime dorita. Daca nu stiti ce marime aveti la inel , putei masura cu o ata circumferinta degetului si apoi masura lungimea atei cu o rigla.
Bijuteriile GOLD FILLED sunt confectionate din aur masiv, se comporta si arata ca aurul masiv şi nu sunt supuse procesului de oxidare. Interiorul bijuteriei este dintr-un aliaj metalic auriu, bijuteria fiind acoperita de un strat de aur care nu va fi zgariat sau sters in timpul unei utilizari normale, grosimea stratului de aur fiind de 5% din grosimea bijuteriei. Bijuteriile GOLD FILLED au in compozitia lor de cel putin 100 de ori mai mult aur decat cele gold plated (placate cu aur). Din acest motiv, bijuteriile gold filled vor rezista uzurii si vor fi mai rezistente decat cele din aur masiv (pur).
Durata de viata a unei bijuterii GOLD FILLED este de 25-30 ani. Bijuteriile GOLD FILLED se testeaza doar la bijutieri calificati cu test de suprafata, fara incizie.
Aceste bijuterii sunt recomandate persoanelor cu pielea sensibila deoarece nu contin nichel, sunt non-alergienice si nu oxideaza.
Aurul 14K, 18K gold filled se poate purta zilnic, nu necesita purtarea ocazionala, nu trebuie ferit de apa sau produse care contin substante chimice.
Bijuteriile gold filled sunt o solutie excelenta si mai ieftina pentru cei care iubesc aspectul aurului galben.
Opalul Etiopian-are un efect pozitiv asupra tuturor organelor interne, se îmbogățește de energie și vitalitate. El este capabil să satisfacă energia unui organism bolnav, normaliza activitatea sa. Piatra promoveaza vindecarea de depresie și gânduri triste, alungă negativitate și protejează purtatorului de spiritele rele.
Opalul întrupat din gloria celor mai frumoase pietre preţioase, poate fi descris doar cu o dificultate
inexprimabilă: conţine în sine focul domolit al rubinelor, purpura sclipitoare a ametistelor,verdele marin al smaraldelor, strălucind toate într-o incredibilă uniune.
Unele opale îndrăznesc să rivalizeze cu brilianţa celui mai strălucitor azural paletei pictorului, altele sunt aidoma flăcării sulfului arzând sau a unei flăcări atâţată de ulei.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Aur fila de 14K, Opal Etiopian

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Plata la livrare
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

 • Aveti produse deosebite, voi mai cumpara de la voi

  09.09.2020

 • Atât produsele cât și colaborarea, minunate!

  07.08.2020

 • O bratara minunata, se vede cu cata grija pentru detalii a fost realizata. Mi-a depasit cu mult asteptarile. Mulțumesc!

  Anonim | 05.08.2020

 • Foarte frumoși și finuti

  20.07.2020

 • Minunate. Au fost peste măsura așteptărilor!

  Anonim | 25.06.2020