120 LEI

Inel din lemn de Meranti si Abanos cu brau de mozaic caramiziu si fir metalic

Inelele pe care le mesterim sunt prelucrate printr-o tehnica speciala de indoire a lemnului. In acest fel acestea capata o rezistenta cu MULT mai mare decat un inel obisnuit din lemn, prelucrat prin clasica strunjire, sculptare. Apoi se aplica un tratament acrilic atat la interior cat si la exterior pentru a le proteja de umiditate si a le oferi acestora un aspect lucios de mare efect.
_______________________________________________________________________
La momentul plasarii comenzii specificati la ce marime doriti sa fie facut. Daca nu stiti ce marime purtati puteti afla asta la un bijutier sau puteti masura diametrul INTERIOR al unui inel care deja va este bun. Recomandam masurarea din 2-3 pozitii diferite ale inelului pentru a elimina orice dubiu si pentru a fi siguri ca inelul nu este ovalizat. Nu recomandam masurarea cu ata, sfoara sau cu alte metode care pot da erori mari. Inelele din lemn nu se mai pot modifica ulterior.

Daca aveti intrebari suplimentare, puteti sa ne trimiteti oricand un mesaj la care va vom raspunde in cel mai scurt timp.
_______________________________________________________________________
O bijuterie unicat trebuie purtata exact ca un parfum de calitate. Trebuie sa isi faca simtita prezenta, sa atraga priviri si in acelasi timp sa fie discreta.

Prin BASTION ATELIER aducem acest tip de bijuterie mai aproape de doritori inca din 2012, cand am creat primul inel din lemn indoit. Inspirati de artistii si artizanii din strainatate, unde acest curent al unicului si al lucului manual este foarte dezvoltat, am inceput sa crestem venind cu idei noi nemailucrate chiar pana in prezent.

Un inel din lemn lucrat de noi ia nastere in cateva etape, si procesul de creere poate dura chiar si cateva zile. Incepand de la indoirea lemnului la abur, uscarea acestuia, tratarea impotriva umiditatii, lipirea, strunjirea sau sculptarea acestuia, pana la pregatirea insertiilor si tratamentul acrilic este nevoie de multa indemanare, migala si . rabdare !

Suntem foarte pretentiosi cand vine vorba de finisaje si detalii, acest lucru ajutandu-ne sa ne detasam cu mult de alti artizani care activeaza in domeniu. Calitatea, rezistenta si durabilitatea inelelor de lemn pe care le lucram ne recomanda in continuare chiar dupa atatia ani de existenta. Asta nu face decat sa ne bucure !


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 19.05.2017 80 de vizualizari vandut si livrat de Bastion.Atelier Disponibil la comanda (10 zile)

Dimensiuni
Diametrul INTERIOR

16 mm
17 mm
18 mm
19 mm
20 mm
21 mm
22 mm

Materiale
Lemn exotic

Bastion.Atelier
Brasov

 • Impecabil executat, deosebit, magic! MulÈ›umesc!

  GabyS |  16.10.2017

 • Produs minunat , ca o atingere magica pe deget! Recomand producatorul pentru talent si seriozitate!

  lucianaaa |  06.07.2017

 • Acordat automat de Breslo

  alexandrublaj95 |  14.09.2017

 • Acordat automat de Breslo

  delia27 |  10.09.2017

 • Acordat automat de Breslo

  205904 |  18.08.2017