INEL UNICAT ARGINT 925 + BISMUT

520 LEI
Către magazinul Dichisar

Inel unicat, realizat manual, din argint 925 reciclat, cu un cristal dreptunghiular de bismut în nuante multicolore. Inelul face parte din colectia "MetaMorphoses".Marime reglabila
Trăim într-o lume în care distrugerile amenință dezvoltarea. Specia umană distruge nu doar alte specii, ci și propria populație și propriul habitat. Colecția exprimă convingerea personală a designerului că există drum de întoarcere, că - în ciuda tuturor semnelor sumbre și a pronosticului pesimist exprimat de mulți - stă în puterea noastră să schimbăm totul. Să stopăm distrugerile. Să reclădim. Să contribuim la nașterea unei lumi mai frumoase și mai sănătoase decât a existat vreodată.
Ideea colecției MetaMorphoses este reprezentată simbolic cu ajutorul bismutului. Al 83-lea element din tabelul lui Mendeleev, metal rar, existent in natură sub forma unui minereu de culoare cenușiu- aurie, bismutul se lichefiază prin încălzire, devenind o masă amorfă. În cursul procesului de răcire se petrece o transformare neașteptată și spectaculoasă. Masa amorfă crește în forma unor cristale piramidale și prismatice, care îmbracă o bogăție fascinantă de culori. Fiecare cristal este unic, ireproductibil. Metalul renăscut este infinit mai frumos decât înainte de distrugerea suferită.
Marime inel: reglabila
Dimensiune cristal: 4 cm x 1.5 cm


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare