Intensificator natural - gene & sprancene (Realash eco-bio)

108 LEI

Este un un ser cremos (ca o crema) pentru gene si sprancene, care sa le fortifice, sa le faca mai robuste (cu firul mai gros si sanatos), precum si pentru o crestere mai rapida.
M-am inspirat din compozitia serului REALASH original, deci l-am reprodus insa in maniera eco-bio, excluzand din formula ingredientele sintetice si nocive.
INGREDIENTELE SERULUI MEU DE GENE & SPRANCENE sunt urmatoarele: apa distilata, ulei de ricin, activ Lash Booster, biotina, Naturlift, vitamina E vegetala, extract de alge rosii, extract de Maca, proteine de matase, pantenol, extract de Centella, extract de Coada Calului, adensant vegetal, emulsionant vegetal, Plantaserv.

Ingredientele REALASH ORIGINAL sunt: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Mod-de-utilizare:
Serul se prezinta ca o crema, iar aplicarea lui pe gene si sprancene este foarte simpla: cu ajutorul periutei din dotarea flaconului de mascara, sau cu ajutorul unui betisor de urechi ori cu un Mascara Brush.
Pentru rezultate bune, recomand aplicarea 1-2 ori/zi (dimineata si seara), sau macar seara - inainte de culcare.
Proprietati & Efecte:
- accelereaza cresterea genelor si sprancenelor
- previne caderea lor
- ingroasa firele / le robustizeaza.
Biotina - fortifica firele, mentinandu-le tinere si sanatoase
Lash Booster - este un mix de aminoacizi, care: previne caderea genelor si sprancenelor, si stimuleaza cresterea lor si le fortifiaza, facandu-le mai lungi, mai dese, mai groase.
Naturlift = formeaza pe gene un film solid si flexibil, rezistent cu efect tensor imediat care ajuta la uscarea preparatului pe gene, impiedicand curgerea lui.
Pantenolul - ,,imbraca'' firele care devin astfel mai groase, le hidrateaza si hraneste, repara eventualele pagube suferite de acestea si le imbunatateste luciul.
Extractul de Centella asiatica - prelungeste perioada de crestere (efect asemanator hormonilor), ducand la gene mai lungi si mai groase.
Extractul de Coada Calului (Equisetum arvense) - favorizeaza ingrosarea si cresterea firelor / le fortifica si le mentine sanatatea. Coada calului contine circa 8% bioxid de siliciu, fiind cea mai abundentasursa de siliciu organic din regnul vegetal, si asta contribuie si la remineralizarea genelor si sprancenelor.
Uleiul de ricin - ideal pentru hranirea si fortificarea genelor si sprancenelor.
Extractul de Maca - tonifica firele: reduce caderea si stimuleaza cresterea lor.
Proteinele de matase - efect volumizant.
Preparatul are un pH = neutru (isolacrimal), deci chiar daca vine in contact cu ochii, nu ustura.
Efectele sunt vizibile la circa 1 luna de utilizare, in conditii de aplicare constanta.
Nu exista contraindicatii.
Prezentare: tub mascara prevazute cu periuta aplicatoare (10ml), sau cutiute din plastic (15ml).
Pastrare: la rece (in frigider)
Valabilitate: circa 3-4 luni


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lash Booster, Naturlift, Plantaserv, adensant vegetal, apa distilata, biotina, emulsionant vegetal, extract de Centella, extract de Coada Calului, extract de Maca, pantenol, proteine de matase, ulei de ricin, vitamina E vegetala

Dimensiuni: 15ml = 108lei (in cutiuta/ borcanel)
10ml = 85lei (in flacon de rimel)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023