Invitatie nunta dantela bleumarin, invitatie rustica, panglica si tag

2,95 LEI

Informatii

Invitatie nunta cu dantela bleumarin. Se poate realiza pe background crem sau alb. Alegeti produsele DecoMinimal daca doriti sa evitati cliseele in design si doriti o invitatie simpla, dar de efect.
DecoMinimal inseamna invitatii personalizabile (culori, fonturi, text), deci aproape toate produsele se pot edita in functie de culorile evenimentului. Voi lucra cu dvs pentru a realiza setul perfect.

Invitatiile sunt printate pe carton alb mat de 300gsm. Spatele va ramane alb dar se poate imprima pentru un cost aditional. Plicul care insoteste fiecare invitatie are 120gsm (mai gros decat plicurile obisnuite). Panglica si tagul vor complimenta invitatia si ii vor oferi un aspect aparte chiar si din exterior.

__

Informatii specifice produs:

Invitatie nunta cu dantela imprimata. Plicul, panglica din jurul plicului, tag-ul si asamblarea sunt incluse in pret. Alegeti intre plicul alb sau kraft.
Text complet editabil in functie de preferintele dumneavoastra.
Doua optiuni - 10x15cm sau 12x17.5 cm.
Plic: 10.4x11x4cm sau 13x18 cm

Pentru detalii va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat.

**Preturi:**
-doar invitatia +plic: 2.5 RON
-invitatia + plic + tag + sfoara/panglica: 2.95 RON
-invitatia + plic + tag + sfoara/panglica + 3 fire lavanda uscata: 3.4 RON
- daca doriti printare si pe verso, la optiunea aleasa se adauga 0.8 RON. Spatele poate avea textul dorit sau doar background simplu.
***daca doriti alta optiune (de ex doar plicul si invitatia) va rog sa imi trimiteti un mesaj inainte de a comanda pentru a face o listare cu alt pret.

Se pot realiza alte carduri in acelasi design: numere masa, semne nunta ( Bine ati venit, candy bar, etc), meniuri, liste invitati, samd.

_______________________

Proces:
1. Va rog sa lasati textul dorit la plasarea comenzii sau ulterior printr-un mesaj. va rog sa imi lasati si adresa de email pentru a va putea trimite versiunea digitala sau sa imi scrieti pe facebook: pagina decominimal
2. Dupa plasarea comenzii veti primi un mesaj care va contine invitatia in format digital, realizata cu informatiile dvs. Pretul include modificari nelimitate (pana la primirea OK-ului final pt print).
Dupa ce stabilim o varianta finala si am acordul dvs pentru printare, am nevoie de 4-5 zile pentru productie.
3. La trimiterea pachetului veti fi instiintat (va voi comunica awb-ul daca optati pentru livrarea prin curier.


Produsele DecoMinimal sunt produse originale, de aceea aproape orice element se poate personaliza. La cerere se pot oferi mostre gratuite.
Multumesc pentru ca alegeti handmade.

Va astept pe pagina de facebook pentru alte poze: decominimal


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: carton mat 300gsm, plic alb mat 120gsm

Dimensiuni: 12x17cm, 10x15 cm

Disponibilitate: la comanda (10 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Opiniile clientilor

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?