Jasp (cod 309)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Importanta si virtutiile acestui tip de Jasp cu care am realizat acest, au fost ridicate la rang de inalta cinste de evrei, arabi, persani, asyrieni, chinezi, indieni, greci si aproape toate popoarele latine.
I se mai spune si Jasp "Peisaj"/ "Imagine" (poate mult mai aproape de adevar) deoarece pe suprafata pietrelor se pot vedea cele mai interesante desene rupte parca din natura toamnei reale (si nu numai)
Multi dintre cei care au studiat aceasta piatra, ramanand fascinati de imaginile care apar pe aceasta vederii noastre, au concluzionat: "Negresit este piatra prin care Mama Pamantului ne-a lasat mesaje ascunse iar noi, pacatosi cum suntem, nu reusim sa le decriptam"
Altii s-au incumetat sa spuna ca acest Jasp ar reprezenta chiar Constiinta planetei noastre vii, prin care ni se transmite sa protejam natura (nu sa o distrugem) altminteri ... urmeaza o adevarata apocalipsa, deoarece multe dintre desenele acestui tip de jasp maroniu prezinta desene care ar semana mai mult cu o natura distrusa de un cataclism!
Trebuie sa specific ca pozele setului din magazin au o nuanta mai inchisa decat in realitate (sunt mai aproape de bej decat de maro inchis)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Pictures Jasper de 10 8 si 6m, Snur multifir textil crem, Tortite din aliaj chirurgical

Dimensiuni: Colier: 42+5cm/37 grame
Bratara cu inchizatoare: 19cm / 12 grame
Cercei: 5 cm / 6 grame (3+3gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023