Jasp Gravură - Pandantiv "Spiral Of Life" cu piatră rulată de Jasp Gravură (Jasp Peisaj). Pandantiv handmade. UNICAT. Pandantiv din inox. Cristal natural ce susține și sprijină în perioadele de stres, conferă liniște și pace interioară.

100 LEI

Piatra rulată de Jasp Gravură este montată manual cu fir din inox cu multă dragoste şi în deplină armonie, fiind atent pregătit pentru cei care doresc să promoveze şi să adopte un stil de viaţă cât mai conştient.

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/încărcare în care am folosit mai multe metode: apa curenta (de la robinet), lumina soarelui și a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intenția, muzica meditativă, mantre, reiki.

Bijuteriile Magia Cristalelor au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.

Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veţi avea la dispoziţie instrumentele de care aveţi nevoie pentru a atinge noi obiective personale.

---------------------------------
JASPUL PROTECTORUL SUPREM

Jaspul este considerat piatra cu cea mai mare afectiune din cate exista. Nu este deloc mult spus ca Jaspul este Protectorul suprem. Sustine si sprijina in perioadele de stres, confera liniste si pace interioara. Daca este folosit in scopuri terapeutice, unifica toate aspectele vietii. Jaspul ne reaminteste sa ne ajutam unii pe altii.

Jaspul aliniaza chakrele, putand fi folosit in formatiuni de culori diferite, fiecare culoare activand o chakra anume. Aceasta piatra faciliteaza calatoriile extracorporale si reamintirea viselor. Jaspul asigura protectie si ancoreaza energiile in corpul fizic. Absoarbe energia negativa si purifica si aliniaza chakrele si aura. Jaspul echilibreaza energiile yin si yang si aliniaza corpul fizic, emotional si mental cu lumea eterica. Respinge poluarea electromagnetica si din mediul inconjurator, inclusiv radiatiile. Este perfect de utilizat in radiestezie.

In plan psihologic, Jaspul amplifica determinarea si angajamentul fata de demersurile asumate. Confera curajul de a aborda direct problemele care trebuie rezolvate si incurajeaza onestitatea fata de sine. Jaspul ofera sprijin in timpul conflictelor necesare, care nu sunt deloc de evitat. Este nevoie sa rezolvam orice conflict, tocmai pentru a putea fi liberi.

In plan mental, Jaspul accelereaza gandirea, incurajeaza abilitatile organizatorice si ne ajuta sa ducem la capat orice proiect. Stimuleaza imaginatia si tranforma ideile in fapte.

EFECTE TAMADUITOARE. Jaspul sustine sistemul digestiv, sistemul circulator si organele sexuale, echilibreaza nivelurile de minerale din corp si este util indeosebi ca elixir, deoarece nu stimuleaza corpul in exces. Jaspul prelungeste placerea sexuala. Ofera sustinere in timpul bolilor cronice si spitalizarilor prelungite si reenergizeaza corpul.

POZITIONARE. Poate fi purtat, in contact cu pielea, pentru perioade lungi de timp, intrucat lucreaza lent.

JASPUL GRAVURA reprezinta un canal de comunicare al Pamantului cu copiii sai. Desenele sale contin un mesaj din trecut, care trebuie descifrat de cei care il privesc. Scoate la lumina sentimentele ascunse de vinovatie, invidie, ura si iubire, precum si gandurile reprimate, inclusiv din vietile anterioare. In final, acestea ajung sa fie considerate, simple lectii de viata. Aceasta piatra confera simtul proportiilor si al armoniei. Jaspul Gravura ofera alinare si alunga teama. Stimuleaza sistemul imunitar si purifica rinichii.
-----------------------------

* Prețul pandantivului include:
- pandantivul din imagini
- șnur negru lucios cu închidere reglabilă
- săculeț pentru depozitarea în siguranță a cristalului
- "Ritual de purificare și personalizare a cristalelor"

* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate. Recomand repetarea ritualului de purificare și programare după o perioadă de timp înainte de a fi purtate sau inainte și după folosirea lor în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Jasp Gravură, piatra rulata, sarma inox

Dimensiuni: Dimensiuni:
Lungime × Lățime × Grosime
55 × 25 × 14 mm

Greutate:
23,63 g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea