Jasp Kambaba (054)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Despre Jaspul Kambaba, scriitoarea britanică Cassandra Eason în carea sa "Healing Cystals" a scris câteva rânduri care trebuie reproduse și nu comentate:
"Cercurile sale mistice întunecate si vârtejurile verzi intense, mângaie, protejează, calmează și relaxează, liniștind mințile tulburate și restabilind echilibrul corpului cu spiritul"
Kambaba Jasper este unul dintre cele mai exotice pietre, o varietate orbiculară rară din Madagascar și Africa de Sud. În adâncurile sale, se poate întrezări literalmente originare vieții de pe planeta noastră și se poate atinge o formă tangibilă a erei primordiale care a hrănit atmosfera noastră și a avansat crearea tuturor ființelor vii. Ca piatră sedimentară, Kambaba Jasper este compusă din Cuarț microcristalin împletit cu Stromatoliți, colonii antice fosilizate create de cianobacterii (alge albastre-verzi) și alte microorganisme primitive. Acești stromatoliți datează de mai bine de trei miliarde de ani și sunt cele mai vechi fosile cunoscute, care conțin cele mai vechi înregistrări ale vieții de pe Pământ.
Iată o piatră care merită tot respectul și prețuirea noastră!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii argintate, Jasp de 10 8 si 6mm, Snur multiplu verde inchis

Dimensiuni: Colier: 48 cm/ 56 grame
Pandantiv: 38x22x6mm/8 grame
Bratara: 19cm/ 19 grame
Cerceii: 4 cm/ 2+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023