Kimono flour de lotus

360 LEI
Către magazinul Dichisar

Kimono lung imprimat manual prin metoda blockprinting. Acest kimono a fost inspirat din natura si are scopul de a intari legatura omului cu natura. Este confectionat din bumbac 100% si este disponibil in 2 nuante diferite de gri: mai deschis ca in poza sau mai inchis.
Foarte potrivit pentru a fi purtat la plaja, la piscina sau acasa. De asemenea poate fi purtat in oras sau la petreceri, desfacut, cu pantaloni scurti si top sau in orice alta varianta esti inspirata sa il accesorizezi. Are buzunare laterale si un cordon detasabil. Este disponibil in marimea S/M sau L.Modelul are 1,75 m inaltime si poarta marimea S/M.
Acest kimono este disponibil doar cu precomanda si avem nevoie de timp de executie de 5 zile pentru a realiza comanda. Se poate comanda si in varianta uni, neimprimat.
Livrarea se face prin curier. Costul transportului nu este inclus in pret.
Simbolism: Floarea de lotus reprezinta puritatea mintii si a sufletului.
Floarea de lotus este considerata a fi o floare divina, ea iese la suprafata lacurilor, fara a fi atinsa de noroiul din adancimea apei. Aceasta calitate a florii este considerata a reprezenta spiritul pur, renasterea, frumusetea, transcendenta si invierea.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare