kimono Geometric Print

120 LEI250 LEI

Explorează Eleganța Geometrică - Kimono Geometric Print

Ești gata să îți aduci garderoba la nivelul următor? Bucură-te de o călătorie spre lumea geometriei și a rafinamentului cu noul nostru kimono Geometric Print. Cu un design asimetric îndrăzneț și un pattern geometric hipnotic, acest kimono va transforma fiecare moment într-un capitol de modă.

Știi că nu ești doar în căutarea unui kimono obișnuit, ci a unei piese care să țină capul sus în mulțime. Acest kimono în stilul Geometric Print este alegerea perfectă. Confecționat din satin albastru turcuaz, acest material mătăsos și plăcut la atingere îți va îmbrățișa corpul cu fiecare mișcare.

Ce face cu adevărat acest kimono să iasă în evidență este designul său asimetric. Mai lung în partea din spate, el redă ideea de mister și dramatism. Pattern-ul geometric și un joc îndrăzneț de culori, aduce cu el energia și vibranta geometriei moderne.

Indiferent dacă îl porți peste o rochie simplă pentru a-i adăuga un plus de stil sau peste o ținută casual pentru a o transforma instant într-o apariție sofisticată, kimono-ul Geometric Print este cheia ta către eleganța contemporană.

Acest kimono nu este doar o piesă de îmbrăcăminte, ci o declarație de individualitate. Cu fiecare țesătură și cu fiecare detaliu, el spune o poveste de stil și creativitate. Este accesoriul care îți completează personalitatea și îți îmbrățișează pasiunea pentru moda unică.

Cu Kimono Geometric Print, nu mai e vorba doar de a purta haine, ci despre a purta artă. Asigură-te că faci parte din mișcarea care redefinește modul în care ne raportăm la designul vestimentar.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: satin

Dimensiuni: s m

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: de la 0 LEI
curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O piesă vestimentară extrem de frumoasă, materiale foarte bune şi armonizate. Foarte bună şi colaborarea cu creatoarea, de aceea recomand (produsele) HOLYCUTS fără nicio ezitare!

    19.01.2023

  • Creaţie WOW din toate punctele de vedere! HOLYCUTS, într-adevăr!

    19.01.2023

  • Foarte frumoasa aceasta rochie

    Anonim | 28.10.2021

  • Salopeta este superba. Material si croiala de calitate realizata cu pasiune. Cand am probat-o am simtit o energie buna. Clar a devenit o piesa extra faina din garderoba mea. Comanda ultra fast si comunicarea excelenta. Acum trec la urmatoarea comanda :)

    18.07.2021

  • E de buna calitate si se potriveste perfect pe forma fetei.

    Anonim | 15.06.2020