Kimono scurt imprimat manual prin metoda blockprinting. Acest kimono a fost inspirat din natura si are scopul de a intari legatura omului cu natura.
Este confectionat din bumbac 100% si este disponibil in 2 nuante diferite de gri: mai deschis ca in poza sau mai inchis.
Foarte potrivit pentru a fi purtat la plaja, la piscina sau acasa. De asemenea poate fi purtat in oras sau la petreceri, desfacut, cu pantaloni scurti si top sau in orice alta varianta esti inspirata sa il accesorizezi. Are buzunare laterale si un cordon detasabil. Este disponibil in marimea S/M sau L. Modelul are 1,65 m inaltime si poarta marimea S/M. Handmade with love in Romania. Acest articol este disponibil doar cu precomanda si este nevoie de maxim 5 zile lucratoare pentru a realiza comanda. Livrarea se face prin curier. Costul transportului nu este inclus in pret.
Simbolistica: Simbolul OM [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. OM este însuși evocarea sufletului universal.
Este recunoscut ca sunetul primordial şi incantat pentru a controla manifestările naturale; reprezintă cele trei manifestări ale tuturor formelor de viaţă: creaţia, utilizarea şi distrugerea utilizate în procesul de iniţiere pentru a sigila celelalte simboluri sau pentru a sigila fiecare parte a inițierii. OM deschide coroana şi desenat deasupra capului deschide o cale spre Divinitate şi spre o conştiinţă mai înaltă.
În filozofia hindusă se crede că atunci când creația a început să se manifeste, conștiința divină a luat mai întâi forma primară și originară manifestată prin vibrația sunetului AUM.
OM este reflectarea realității absolute cunoscută, fără început sau sfârșit și îmbrațișând tot ceea ce există, reprezentând vibrația supremă, infinitul.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare