Kimono suit Bluza si Pantaloni

360 LEI
Către magazinul Dichisar

Kimono set compus din bluza si pantaloni imprimat manual prin metoda blockprinting. Acest kimono a fost inspirat de natura si are scopul de a intari legatura dintre om si natura. Materialul din care este confectionat este bumbac 100% si este disponibil in 2 nuante: gri deschis ca in poza si gri mai inchis.
Foarte potrivit pentru a fi purtat la plaja, la piscina sau acasa. Se poate purta si in oras, la birou sau la petreceri, cu sandale, cizme sau incaltari sport. Croiul este lejer, pantalonii si bluza au buzunare. Este disponibil in marimea S, M sau L. Modelul are 1,65 m inaltime si poarta marimea S/M. Handmade with love in Romania.
Acest articol este disponibil doar cu precomanda si este nevoie de maxim 5 zile lucratoare pentru a realiza comanda. Livrarea se face prin curier. Costul transportului nu este inclus in pret.
Simbolism: Crucea este un simbol în formă de intersecţie a două sau mai multe linii, ce formează o zonă definită de reunire a patru regiuni, care simbolizează universul. Cele patru braţe ale crucii indicau cele patru puncte cardinale. Crucea reglementează ordinea, fiind o unire a contrariilor. Este un simbol de protectie folosit dinainte de crestinism.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare