Kimono Urban Stars

100 LEI200 LEI

Hai să-ți spunem despre ce e vorba: materialul vascoza neagră este atât de smooth că vei fi ca un magician al confortului. Iar stelele albe misterioase par să fie un semn cosmic că stilul tău este pe cale să-și atingă apogeul.

Detaliile din satin negru sunt ca niște accente de lumini strălucitoare pe cerul nopții. Nu știm tu, dar noi simțim că poți încheia orice afacere sau sărbătoare în acest kimono. Plus, cordonul reglabil e ca un fel de baghetă magică, dându-ți puterea de a-l adapta la stilul tău urban.

Gândește-te la acest kimono ca la un amestec de eleganță și atitudine urbană. Imaginează-ți cum îl arunci peste un tricou cool și niște blugi slim fit, transformându-ți ținuta de zi într-un statement fashion pe care toți vor dori să-l copieze.

Dar asta nu e tot! Kimono-ul Midi Urban Stars e ca un războinic al modei care te va însoți în bătăliile tale stilistice. Fiecare cusătură e făcută cu grijă, fiecare detaliu e un punct în plus pe tabla ta de șah fashion.

Dacă îți place să adaugi puțin mister și rafinament în stilul tău de zi cu zi, nu trebuie să mai cauți.
Comandă acum și fii pregătită să cucerești străzile orașului cu Kimono-ul Midi Urban Stars - un statement fashion care spune: "Așa se face treaba în lumea mea!"


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: vascoza satin

Dimensiuni: s-m

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: de la 0 LEI
curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O piesă vestimentară extrem de frumoasă, materiale foarte bune şi armonizate. Foarte bună şi colaborarea cu creatoarea, de aceea recomand (produsele) HOLYCUTS fără nicio ezitare!

    19.01.2023

  • Creaţie WOW din toate punctele de vedere! HOLYCUTS, într-adevăr!

    19.01.2023

  • Foarte frumoasa aceasta rochie

    Anonim | 28.10.2021

  • Salopeta este superba. Material si croiala de calitate realizata cu pasiune. Cand am probat-o am simtit o energie buna. Clar a devenit o piesa extra faina din garderoba mea. Comanda ultra fast si comunicarea excelenta. Acum trec la urmatoarea comanda :)

    18.07.2021

  • E de buna calitate si se potriveste perfect pe forma fetei.

    Anonim | 15.06.2020