Kotys - Parfum solid

125 LEI
Către magazinul Dichisar

Parfum natural 5g,Ingrediente: ceară de soia și de jojoba certificate organic, uleiuri esentiale, extracte naturale
Alergeni prezenţi în mod natural în uleiurile esenţiale: citral, farnesol, geraniol,limonene, linalool, nerol.
Parfum de damă
Note: smirnă, tămâie, neroli, azalee, lavandă
Este parfumul dedicat mamei - Kotys este zeița mamă în mitologia traco-dacă, fiind o personificare a fertilității. Ingredientele utilizate au simboluri specifice legate de feminitate, familie și fertilitate dar, mai special este faptul că fac parte din categoria celor care pot fi utilizate cu moderație atât în perioada sarcinii (trim II și III) cât și în perioada de alăptare.
Smirna și tămâia oferite în dar la nașterea pruncului sfânt sunt completate cu flori care aduc bucuria nașterii în suflete. Lavanda semnifică în limbajul florilor începutul unei vieți de familie armonioase iar azaleea simbloizează feminitatea și atașamentul față de familie. Floarea de portocal este simbolul purității, al fertilității dar și al generozității Maicii Domnului. Un parfum dedicat mamei cu chipul ei cald și glasul dulce, ființa dragă și sfântă a fiecăruia.
Colecția Miresme Românești este una cu poveste, femeia fiind reprezentată prin transpunere olfactivă în diferite etape din viață (din copilărie/adolescență, până la femeia mamă). Era nevoie și de o componentă masculină, astfel încât a apărut și un parfum masculin în colecție, Darzalas. Povestea fiecărui parfum este completată de o denumire străveche (Dryada, Matronalia, Kotys, Darzalas) și un simbol tradițional românesc.
Realizat exclusiv din ingrediente naturale şi organice provenite din surse sigure.
Avertisment: Având în vedere potențialii alergeni aflați în mod natural în compoziția uleiurilor esențiale, se recomandă un test prealabil pe o porțiune de piele.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare