LAPTE DEMACHIANT CALMANT - TEN SENSIBIL, IRITAT, COSURI

44 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).
Ingrediente: infuzie din coada soricelului, pulbere de brusture, macerat uleios mixt (lavanda, galbenele si musetel), ceara vegetala emulsionanata, xanthana (adensant), pulbere de alantoina, tenside lichide blande si non-agresive (Mousse de Sucre si Tensida Spumanta), ulei esential de Eucalipt.
Proprietati:
Preparatul este destinat tuturor tenurilor sensibile, alergice, care se irita usor si a celor acneice ori cu tendinta de acnee.
Lasa pielea foarte curata, calmata si supla.
Mod-de-folosire: se aplica cu ajutorul degetelor, in strat subtire pe intregul ten (inclusiv gat, decolteu si regiune ochi). Dupa un usor masaj, se indeparteaza cu buretele demachiant, de mai multe ori, pana ce acesta ramane curat.
TIPS! Nu se foloseste discheta de vata, deoarece absoarbe din laptele demachiant, si nu e capabila sa curete murdaria de pe piele, ci doar ,,o plimba de colo-colo''. Dischetele de vata - se utilizeaza doar in cazul apelor micelare si lotiunilor tonice!
COADA SORICELULUI (Achileea millefolium) - se preteaza tenurilor iritate, acneice, celor cu capilare sparte ori a celor ce prezinta plagi cutanate ori dermatoze.
BRUSTURELE (Arctium lappa) - are actiune antiinflamatoare, fitoncida (antibiotica), antimicrobiana si antifungica; este recomandat pentru tenul foarte gras cu tendinta acneica, tenul acneic, inflamatii la nivelul pielii/eczeme.
ALANTOINA - este un compus prezent in mod natural, in radacinile de tataneasa. Este un activ cosmetic: calmant si reparator (cicatrizant), cu aplicatii pentru: pielea sensibila, acneica, iritata (dupa epilat, ras, ori expuneri solare sau vant); anti-iritant (regleaza procesele inflamatorii), hidrateaza, inmoaie si elasticizeaza pielea.
ULEIUL ESENTIAL DE EUCALIPT - efect racoritor, antiseptic/ bactericid (omoara bacteriile prezente pe suprafata pielii), antiacnee.
Valabilitate: 3luni (in conditii de igiena optima).
Pastrare: loc racoros (frigider)
Prezentare: flacon cosmetic prevazut cu pompita dozatoare (50gr , 100gr si 125 gr).
Fiecare flacon, este etichetat (data de preparare, ingrediente, valabilitate), si ambalat festiv.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: ceara vegetala emulsionanata, galbenele si musetel, infuzie din coada soricelului, macerat uleios mixt lavanda, pulbere de alantoina, pulbere de brusture, tenside lichide blande si non, ulei esential de Eucalipt, xanthana adensant

Dimensiuni: 100 grame = 44 lei
125 grame = 52 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023