Lemn Sfânt (cod 142)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Am realizat acest set compus dintr-un colier cu margele tubulare din Bambus cu un pandantiv central in forma de cruce realizat din Lemn de "Santo Palo", o bratara si o pereche de cercei.
Bursera Graveolens, cunoscut si sub numele de Palo Santo (Lemn Sfant), este un copac ce detine un loc fascinant in istorie dar si in medicina traditionala. Shamanii il foloseau mai ales in practicile medicinii ancestrale, prin rugaciuni, ritualuiri, divinatie dar mai ales pentru vindecare prin tehnica Aromaterapiei.
Incasii, foloseau de exemplu uleiul esential extras din Palo Santo pentru purificare, calmare si mai ales pentru inducerea starii de relaxare.
Shamanii din Peru de exemplu, folosesdc si azi fumul si aroma eliberata de acest lemn pentru pregatirea meditatiilor sau purificarea cabinetelor medicale. (prezenta mirosului acestui lemn alunga insectele enervante ca musa si tantarii)
Alaturi Cypress, Rozmarin si Santal, Palo Santo prezinta un aspect holistic foarte important datorita calitatilor aromaterapeutice ale acestor tipuri de esente (invocarea ajutorului divin de exemplu) care actioneaza inainte de toate in folosul si pentru Spirit dar, in plan fizic, are niste beneficii deosebit de importante (se recunoaste tot mai mult faptul ca din acest lemn se pot constitui agenti chimioterapeutici cu rol determinant in tratarea diferitelor forme de cancere iar medicina moderna are chiar in studiu de cercetare stiintifica acest aspect)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cristale Swarovsky Cabochon si, Lemn de Santo Palo pentru cruc, Lemn din bambus pentru margele, Rodocrozit 4mm

Dimensiuni: Colier: 52 cm/70 grame
Pandantiv: 6x3,6cm/4 grame,
Bratara: 18-20cm/ 18 grame
Cerrcerii cu candeller: 6 cm / 8 grame (4+4 grame)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023