,,LIKE WOOD'' - sapun natural cu: roiba, carbune activ & pulbere de cacao

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).
Ingrediente: uleiuri vegetale (masline, cocos, rapita, ricin), untura de porc, amidon de porumb, mascarpone, extract bio de rozmarin, apa distilata, sare de lamaie, lactat de sodiu, vitamina E vegetala, uleiuri esentiale bio (Grapefruit, Portocale si Litsea), pulbere de cacao, pulbere de roiba, pulbere de carbune activ
Beneficii:
Este un sapun super-clabucios, foarte hidratant si emolient, si parfumat doar cu uleiuri esentiale bio, ca toate sapunurile mele.
ULEIURILE VEGETALE - au fost adaugate intr-un raport, care sa duca la un sapun cu utilizare atat corporala cat si faciala.
UNTURA DE PORC - desi ,,ocolita'' de foarte multi sapunari, totusi ar trebui reconsiderata. Confera sapunului foarte multa spuma ( persistenta si cremoasa), duritate si calitati hidratante si emoliente.
MASCARPONELE - hidrateaza si hraneste intens, si inmoaie pielea.
AMIDONUL DE PORUMB - este calmant si antiinflamator (foarte bun ptr pielea sensibila si delicata).
VITAMINA E vegetala - elasticizeaza si hidrateaza pielea, si reduce efectul deteriorarii celulelor expuse la UV. Totodata, prelungeste durata de conservare a sapunului, in sensul ca, combate oxidarea uleiurilor sensibile adica rancezirea lor.
SAREA DE LAMAIE - ajuta la conservarea sapunului.
PULBEREA DE CACAO (Theobroma cacao) - mentine un pH optim al pielii, efect anticelulitic si de crestere a bunei dispozitii.
PULBEREA DE ROIBA (Rubia tinctorum root) - are rezultate bune pe: acnee, ulceratii cutanate, leucodermii si vergeturi
CARBUNELE ACTIV - reduce excesul de sebum de la nivelul pielii, ajuta la eliberarea porilor in sensul ca: capteaza toxinele acumulate la nivelul pielii, impuritatile si bacteriile raspandite de anumite infectii (cum ar fi acneea)
Valabilitate & pastrare: 3-4 ani, in loc uscat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Portocale si Litsea, amidon de porumb, apa distilata, cocos, extract bio de rozmarin, lactat de sodiu, mascarpone, pulbere de cacao, pulbere de carbune activ, pulbere de roiba, rapita, ricin, sare de lamaie, uleiuri esentiale bio Grapefr, uleiuri vegetale masline, untura de porc, vitamina E vegetala

Dimensiuni: 100gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023