Lumanare artizanala GOOD WITCH

De la 44,99 LEI

Lumânări artizanale realizate din ceară naturală de soia 100% fără aditivi sau derivaţi, turnate manual în recipiente din sticlă termorezistentă şi îmbogăţite cu uleiuri esenţiale pure şi / sau extracte naturale. Culorile sunt date de pigmenţii de origine naturală.

Simplul act de a aprinde o lumânare este deosebit de benefic pentru trup, minte și suflet, întrucât poate induce o stare de relaxare profundă, facilitează meditația și contribuie la eliminarea stresului și negativității.

Sărbătorește Halloween-ul într-un mod aparte!
Cum ? Alături de lumânările MerryWick, bineînțeles!

Lumanarea terapeutică GOOD WITCH îți promite o stare de relaxare profundă, alungarea temerilor și a gandurilor negative. Transformă-te într-un magnet al bunăstării, optimismului și pozitivismului!

GOOD WITCH (=Vrăjitoarea Bună)
- Geranium Rose
- Lemn de Trandafir
- Patchouli

-

Notă de vârf - GERANIUM ROSE (Ulei Esențial Pur)

Geranium Rose este un soi de mușcată al cărui parfum se diferențiază de cel al altor soiuri prin notele florale mai pronunțate, mai bogate și nobile, apropiate de cele ale trandafirului. Are un parfum foarte apreciat, intens, cu note dulci-florale. Promovează un ten radiant și sănătos, alături de numeroase alte beneficii asupra unei funcționări optime ale sistemului imunitar și nervos.

Notă de mijloc - LEMN DE TRANDAFIR (Ulei Esențial Pur)

Contrar așteptărilor, lemnul de trandafir prezintă o aromă subtilă, și în același timp surprinzător de dulce, lemnoasă, fructată și florală - toate în același timp. Se remarcă prin beneficiile aduse sistemului respirator și sistemului nervos. Este un ingredient cheie pentru eliminarea stresului și combaterea anxietății.

Notă de bază - PATCHOULI (Ulei Esențial Pur)

Uleiul de Patchouli este deosebit de apreciat pentru parfumul său puternic și profund, cu note pământii, lemnoase și de fum. O mireasmă bărbătească, afrodisiac, tonic nervos și stimulator, sedativ nervos în doze mai mari.

Un lucru mai puțin știut este faptul că uleiul esențial de Patchouli este unul deosebit, prezentând substanțe mai rar regăsite în uleiurile esențiale, motiv pentru care a devenit o esență omniprezentă în trusa parfumierilor.

-
Gramaj - 50 ml
Timp de ardere - aprox. 10 ore
Pret: 44.99 RON / buc

Gramaj - 100 ml
Timp de ardere - aprox. 20 de ore
Pret: 64.99 RON / buc

Gramaj - 200 ml
Timp de ardere - aprox. 40 de ore
Pret: 84.99 RON / buc


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: borcan hexagonal cu capac, ceara naturala de soia, cutie cadou, fitil de bumbac, pigmenti naturali, recipient din sticla termorezi, uleiuri esentiale pure

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal